PlayStation Meeting-website voorzien van video over PlayStation 2

Aanstaande woensdag zal de PlayStation 4 officieel onthuld worden tijdens de ‘PlayStation Meeting’. Op de website van dit evenement was tot en met vrijdag enkel een tamelijk nietszeggende video te bekijken, maar gisteren werd de website geüpdatet met een filmpje over de geschiedenis van de PSOne.

Een soortgelijke video over de PlayStation 2 kon natuurlijk niet uitblijven en het komt dan ook niet als een verrassing dat deze vandaag is verschenen. In nog geen 140 seconden vertelt Sony ons alles over de best verkochte console aller tijden, die helaas sinds kort niet meer geproduceerd wordt.

Wil je alle geruchten en nieuwsberichten rondom de PlayStation 4 nog eens op je gemak nalezen? Bezoek dan ons nieuwsoverzicht van de PlayStation 4.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ongeloofdelijk hoe lang de Playstation 2 het heeft uitgehouden in tegenstelling van de andere 2 console’s.
    Een mooi stukje hardware waarvan ik geen sec spijt heb toe ik hem kocht.

    Ik gebruik hem nu zelfs nog om de echt goede games af te laten spelen die je nu niet meer hebt op de next gen console.
    En dan bedoel ik vooral om de horror genre want die zijn helemaal dood op deze dag.
    Best wel ironisch eigenlijk als ik er zo over na denk.

  2.   
    soldierarjan's avatar

    De playstation is zo enorm succes geweest volgends mij hadden ze dat nooit bij sony verwacht dat zo succes zo worden de ps2 heb erg veel goede herinneringen er nog aan en me vriendin gebruikt mij ps2 nog steeds.

  3.   
    Eichmann's avatar

    De Ps2 is en blijft een waanzinnig ding.
    Bijna niet stuk te krijgen.

    En wow , meer dan 10000 games er voor uitgebracht.
    Dat is ziek veel.
    Maar dit is dan ook echt een onwijs goede console.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Het is zeker een onwijs goeie console waar ik veel plezier van heb gehad.

  5.   
    3333/3333's avatar

    De laatste console van Sony waar ik veel plezier mee beleefd heb. De PS3 was in mijn ogen een ongelofelijk faal-apparaat, hoop echt dat de PlayStation 4 weer ouderwets geniaal gaat worden!

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”Erik-Heijden “ schreef, "De laatste console van Sony waar ik veel plezier mee beleefd heb. De PS3 was in mijn ogen een ongelofelijk faal-apparaat, hoop echt dat de PlayStation 4 weer ouderwets geniaal gaat worden!"

    Waarom faal apparaat hij doet het hartstikke goed veel spellen weer een waardige opvolger van de ps2.

  7.   
    3333/3333's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "[quote=”Erik-Heijden “]De laatste console van Sony waar ik veel plezier mee beleefd heb. De PS3 was in mijn ogen een ongelofelijk faal-apparaat, hoop echt dat de PlayStation 4 weer ouderwets geniaal gaat worden!"

    Waarom faal apparaat hij doet het hartstikke goed veel spellen weer een waardige opvolger van de ps2.[/quote]

    Zit al aan mijn derde PS3 nu, terwijl ik nog nooit een PS1 of PS2 heb gehad die kapot is gegaan. Het apparaat heeft een ontzettend trage harde schijf, loopt vaak vast, PS Store is een ramp en online gamen werkt op de exclusives na ook nooit zoals het zou moeten. De controller van de PS2 had ook betere joysticks.

    Ik ben altijd een console gamer geweest, maar ben twee jaar geleden toch maar overgestapt op de pc wegens de bovenstaande redenen.

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    Erik-Heijden “]

    ”Carlos0_0 schreef, "[quote=”Erik-Heijden “ schreef, ".."

    Waarom faal apparaat hij doet het hartstikke goed veel spellen weer een waardige opvolger van de ps2."

    Zit al aan mijn derde PS3 nu, terwijl ik nog nooit een PS1 of PS2 heb gehad die kapot is gegaan. Het apparaat heeft een ontzettend trage harde schijf, loopt vaak vast, PS Store is een ramp en online gamen werkt op de exclusives na ook nooit zoals het zou moeten. De controller van de PS2 had ook betere joysticks.
    Ik ben altijd een console gamer geweest, maar ben twee jaar geleden toch maar overgestapt op de pc wegens de bovenstaande redenen. [/quote]
    Herken deze dingen totaal niet heb je je ps3 misschien in een kast of iets staan waar lucht niet kwijt kan of zijwaarts ?, trage harde schijf valt wel mee gewoon 5400 rpm wat nog redelijk standaard is zelfs bij pc’s & laptops.
    De nieuwe ps store is nog een beetje traag maar werkt wel goed, online gamen doe ik niet aan dus kan ik niks over zeggen.
    De controllers werken gewoon goed merk helemaal geen verschil ofzo, mijn ps3 gaat al 5 jaar sowieso mee zonder problemen ik heb de fat variant 40GB(Wel harde schijf vervangen omdat te weinig was),

  9.   
    Daniel Z's avatar

    Waarschijnlijk de meeste tijd in gestoken van alle consoles. Damn, wat een apparaat was dit. TimeSplitters en GTA: Vice City zijn denk ik de grootste herinneringen.