Nvidia verontschuldigt zich voor crashes pc-versie Tomb Raider

De pc-versie van Tomb Raider kampt met serieuze problemen sinds de release van de game. Fabrikant Nvidia heeft zich verontschuldigd voor de vele crashes die gamers ondervinden, en stelt met man en macht aan het werk te zijn om de kwestie zo snel als mogelijk op te lossen.

Unfortunately, Nvidia didn’t receive final game code until this past weekend which substantially decreased stability, image quality and performance over a build we were previously provided. We are working closely with Crystal Dynamics to address and resolve all game issues as quickly as possible. Please be advised that these issues cannot be completely resolved by an Nvidia driver. The developer will need to make code changes on their end to fix the issues on GeForce GPUs as well.

In the meantime, we would like to apologise to GeForce users that are not able to have a great experience playing Tomb Raider, as they have come to expect with all of their favourite PC games.

Volgens Nvidia zijn de problemen gedeeltelijk te wijten aan ontwikkelaar Crystal Dynamics, die te laat de definitieve programmering naar de fabrikant heeft doorgestuurd. Beide bedrijven hebben de handen in elkaar geslagen om zo spoedig mogelijk een patch uit te brengen die er voor zorgt dat de crashes verleden tijd zijn.

Ondervind jij er ook hinder van?

  1.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Crashes, nee. Wel af en toe lage framerates die in de 20 duiken en dan opeens weer in de 60.
    Beetje jammer dit en volledig onnodig. 👿

  2.   
    Dark_Phoenix's avatar

    H4RDSTYLE schreef, "Crashes, nee. Wel af en toe lage framerates die in de 20 duiken en dan opeens weer in de 60.
    Beetje jammer dit en volledig onnodig. 👿 "

    Ik heb af en toe dus wel een crash en ze zijn heftig ook. Ook moet ik tessellatie uitzetten anders krijg ik rare glitches voor mijn scherm en is het niet speelbaar. Ik speel op ultra op prima fps alleen moet ik wel de ant alising uitzetten. Maar texture filter staat wel op max.

  3.   
    3333/3333's avatar

    Als AMD fanboy houd ik netjes mijn mond!

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik heb helemaal geen problemen ondervonden. Tomb raider heeft een stabiele +60 FPS met alles op het maximale. Ik heb een HD 7970 in mijn gaming PC zitten. Dit probleem zal natuurlijk alleen met NVIDIA kaarten zijn.

  5.   
    firehopper211's avatar

    Ik heb er verder geen last van, komt ook zeker omdat ik AMD gebruik, af en toe een super klein stootje met de framerate, maar voor de rest werkt deze game op mijn PC als een paard.

  6.   
    MitchieB's avatar

    ow ik heb hier totaal geen problemen mee gehad ik heb zelf een gtx 560 ti en speel de game gewoon vloeiend op high met 60 fps

  7.   
    Fox's avatar

    Vind het nog steeds bullshit dat ontwikkelaars dit doen (voor waarschijnlijk geld). Net zo als dat elke ontwikkelaar nog steeds directx gebruikt terwijl openGL een veel beter alternatief is-.-