Alternatieve Mewtwo-vorm in Pokémon X & Y

Exact een week geleden wisten we te melden dat er groot Pokémon-nieuws op komst was. Vandaag is het grote nieuws dan eindelijk onthuld. Producer van de nieuwe Pokémon-titels X & Y, Junichi Masuda, heeft namelijk aangekondigd dat de legendarische Mewtwo een geheel nieuwe vorm gaat krijgen.

Interessant genoeg is er tot nu toe nog geen naam of iets dergelijks gedeeld over de nieuwe bijzondere vorm. Of het om een opzichzelfstaande Pokémon of om een soort transformatie als bij Deoxys gaat, is tot nu toe nog onbekend. De alternatieve vorm heeft op een bepaalde manier wel iets weg van het karakter Frieza uit de anime-serie DragonBall Z. Kijk hieronder naar alvast de eerste beelden van de wonderlijke vorm van Mewtwo.

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Ik zeg jeugdsentiment! Top games. Aardig idee, vind de vorm niet echt heel gaaf, maar is oke. Tof!

  2.   
    WesterW's avatar

    Is het niet logisch dat met een titel als Pokémon X en Y, die waarschijnlijk gaat over het muteren en klooien met genen van de creaturen, dit niet een alternatieve vorm van Mewtwo is, maar Mewthree betreft?

  3.   
    fdennis's avatar

    Zou eerder zeggen dat ie op Arceus lijkt want hij kan blizzard en magical leaf. Die andere moves ken ik niet maar dat waren duidelijk geen psychic moves.

  4.   
    DGonlag2's avatar

    Wesz schreef, "Is het niet logisch dat met een titel als Pokémon X en Y, die waarschijnlijk gaat over het muteren en klooien met genen van de creaturen, dit niet een alternatieve vorm van Mewtwo is, maar Mewthree betreft?"

    De 1e 3 generaties hadden betere Pokemons. Ik hoop dat ze meer alternatieve vormen maken en misschien ooit een 4e evoluatie? Mewthree zou ook kunnen, maar lijkt me sterk. Deze lijkt wel erg veel op Mewtwo. Besides, ze zijn al tijden bezig alternatieve vormen te maken (Deoxys e.d.)

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik had het al gezien op een andere website zit er leuk uit, ik ben benieuwd hopelijk snel meer informatie 🙂

  6.   
    ShadyXL's avatar

    Ik hou het liever bij Mew en Mewtwo.

  7.   
    Rivado's avatar

    Ik hoop dat dit zou gaan om een “baby” vorm van Mewtwo. Persoonlijk vind ik hem er “onschuldiger” en kleiner uitzien dat het origineel namelijk