Resident Evil: Revelations krijgt Season Pass; gratis bij pre-order Steam

Resident Evil: Revelations was een groot succes op de 3DS en vanwege de vele positieve reacties heeft Capcom besloten om deze titel ook naar de consoles te brengen. Een nieuw HD-jasje en ondersteuning voor trophies en achievements mogen in zo’n geval uiteraard niet ontbreken, maar ook een ander typisch console-element wordt aan de mix toegevoegd: DLC.

Kort na de release zullen er maar liefst vier DLC-pakketten verschijnen. Deze bevatten onder andere nieuwe wapens en personages. Bezitters van een Season Pass kunnen de vier pakketten kosteloos downloaden.

Je kunt zo’n Season Pass uiteraard na de release aanschaffen, maar er is een voordeligere manier om de DLC binnen te halen. Iedereen die Revelations pre-ordert op Steam, krijgt de Season Pass namelijk gratis! Tenminste: mits genoeg mensen de game pre-orderen.

Hoe meer mensen Revelations pre-orderen via Steam, hoe meer bonussen er worden weggegeven. De eerste bonus (een artbook en de soundtrack) is inmiddels vrijgespeeld, maar de tweede (Lost Planet: Extreme Conditions) nog niet. Ook de derde en laatste beloning, de hierboven genoemde Season Pass, is nog niet beschikbaar. Pre-order Resident Evil: Revelations dus nu via Steam en moedig je vrienden aan om hetzelfde te doen, want je wordt rijkelijk beloond.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren