Demo Gran Turismo 6 vanaf volgende week beschikbaar

Vanaf volgende week kunnen we aan de slag met de demo van Gran Turismo 6, op 2 juli om precies te zijn. Dit heeft Sony vandaag bekend gemaakt middels haar officiële blog. Op dezelfde datum start tevens het nieuwe seizoen van de GT Academy.

De GT Academy biedt racers de kans digitaal hun kunsten te laten vertonen. Vervolgens zullen de gamers die de beste tijden neerzetten het op het echte circuit met elkaar opnemen. Als hoofdprijs wordt een sponsoring door Nissan aangeboden en zo de eerste stap richting een toekomst als prof-coureur.

Maar genoeg nu over de GT Academy, terug naar de demo. Hierin zal het nieuwe Silverstone-circuit te bewonderen zijn waarop je als beginneling de kneepjes van het vak leert kennen. Zo leer je alle trucjes kennen om die paar tiende seconden nog net van je rondetijden af te slijpen. Wanneer je snel genoeg bent ontgrendel je enkele leuke extra’s.

De demo is beschikbaar tot en met 31 augustus. Gran Turismo 6 moet eind dit jaar verschijnen.

  1.   
    Hillianii's avatar

    Maar dit gaat allemaal veelte snel!
    Waar is Sony nou weer mee bezig 🙁

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Hillys schreef, "Maar dit gaat allemaal veelte snel!
    Waar is Sony nou weer mee bezig 🙁 "

    Hoezo gaat dit te snel? Is toch alleen maar leuk dat we meer content krijgen om mee te spelen? Demo’s zijn tegenwoordig ver te zoeken, ik ben alleen maar blij dat ik GT6 kan proberen.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Hillys schreef, "Maar dit gaat allemaal veelte snel!
    Waar is Sony nou weer mee bezig 🙁 "

    Te snel het is maar een demo hoor