Star Wars: Battlefront wordt geen Battlefield-kloon, aldus DICE

Het was voor veel fans een heerlijk moment toen tijdens de E3-persconferentie van Electronic Arts een trailer de ontwikkeling van Star Wars: Battlefront onthulde. Hoewel er nog weinig bekend is over de uiteindelijke game, is DICE niet van plan om er een soort Battlefield-kloon van te maken. Volgens Patrick Bach moeten gamers straks niet het idee hebben dat ze Battlefield in een ander jasje spelen:

We don’t want Star Wars plus Battlefield, because that would be boring, right?
Mocht je alle ophef maandag gemist hebben, bekijk dan zeker nog eens de teaser trailer.

  1.   
    zultrax's avatar

    Zou me nog best vet lijken 😀 Maar dan is het inderdaad geen 60 euro waard of wat die next gen games ook gaan kosten… Maak er maar wat moois van DICE!

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Het is té lang geleden dat Star Wars Battlefront II uitkwam ben zeer benieuwd ook naar de
    (grafische) gameplay veranderingen.

  3.   
    3333/3333's avatar

    Ben benieuwd of je ook weer in third person kan spelen, dat was voor mij persoonlijk toch wel de kracht van de Battlefront games.

  4.   
    mmx's avatar

    Ik ben benieuwd waar ze weer mee op de proppen komen ..

  5.   
    FishHookz's avatar

    Die hele Next-gen console oorlog boeit me niet, het enigen waar mijn gedachte nu op gefocust is is Star Wars Battlefront waar ik nu al 7 jaar op wacht. DICE en EA, als jullie dit verpesten zal het grote gevolgen hebben…

  6.   
    Eichmann's avatar

    ”Erik-Heijden “ schreef, "Ben benieuwd of je ook weer in third person kan spelen, dat was voor mij persoonlijk toch wel de kracht van de Battlefront games."

    Daar ben ik het geheel mee eens.

    Ook hoop ik stiekem weer op een offline mode voor battles en galaxy conquest en hoop ik natuurlijk dat de spaceships nou ook in grotere uitvoeringen er zullen zijn en dat er tactische mogelijkheid is met de AI.

  7.   
    yannick_TXL's avatar

    Zolang ze 1313 ook maar afmaken! 🙂

  8.   
    kik421's avatar

    Belooft veel goeds ^^

  9.   
    superdedupe's avatar

    ”Soviet 5000″ schreef, "Die hele Next-gen console oorlog boeit me niet, het enigen waar mijn gedachte nu op gefocust is is Star Wars Battlefront waar ik nu al 7 jaar op wacht. DICE en EA, als jullie dit verpesten zal het grote gevolgen hebben…"

    Hoezo, ga je een bom planten als ze het niet goed doen?

  10.   
    Sarge's avatar

    Trailers! Trailers! Trailers! We want trailers! 😛

  11.   
    FishHookz's avatar

    superdedupe schreef, "

    ”Soviet 5000″ schreef, "Die hele Next-gen console oorlog boeit me niet, het enigen waar mijn gedachte nu op gefocust is is Star Wars Battlefront waar ik nu al 7 jaar op wacht. DICE en EA, als jullie dit verpesten zal het grote gevolgen hebben…"

    Hoezo, ga je een bom planten als ze het niet goed doen?"

    Ja 😉