Tales of Symphonia Chronicles aangekondigd; verschijnt ook in Westen

Tales of Symphonia, volgens vele fans en critici de beste RPG van de Nintendo GameCube, zal opnieuw worden uitgebracht. Namco Bandai heeft namelijk tijdens een Tales-evenement aangekondigd dat de game, samen met het vervolg Dawn of the New World als HD-remaster op de PlayStation 3 moet verschijnen. De bundel zal in Japan Tales of Symphonia: Unisonant Pack heten, maar in het Westen zal het pakket voorlopig bekend staan als Tales of Symphonia Chronicles. Inderdaad, de bundel zal ook ons continent aandoen.

Tales of Symphonia Chronicles zal hier vroeg in 2014 moeten verschijnen, terwijl Japan vanaf 10 oktober met de bundel aan de slag kan. Eerder gingen er al geruchten dat beide RPG’s gebundeld zouden worden en dat dit pakket Tales of Symphonia: Perfect Edition zou moeten gaan heten. Hoewel de naam niet blijkt te kloppen, is het gerucht toch waarheid gebleken.

  1.   
    WesterW's avatar

    Ik kan het niet geloven. Mijn favoriete RPG wordt opnieuw uitgebracht en gelijk al de bevestiging dat die ook naar het Westen komt. Wauwie.