NBA 2K14 bevat voor het eerst Euroleague teams

Hoewel we bij basketbal toch al snel aan de grote helden en topteams van de NBA denken, zorgt 2K dit jaar met NBA 2K14 voor een onverwachts Europees tintje. Voor het eerst in de serie zal NBA 2K14 namelijk teams uit de Euroleague bevatten. Hiertoe heeft 2K een exclusieve overeenkomst gesloten voor meerdere jaren, waardoor 14 teams uit de Turkish Airlines Euroleague hun opwachting maken in NBA 2K14.

De aanwezige Europese clubs zijn: Alba Berlin – FC Barcelona – Real Madrid – CSKA Moscow – EA7 Emporio Armani Milano – Montepaschi Siena – Fenerbahçe Ülker Istanbul – Anadolu Efes Istanbul – Olympiacos Piraeus – Panathinaikos Athens – Maccabi Electra Tel Aviv – Zalgiris Kaunas – Unicaja Málaga – Laboral Kutxa Vitoria.

NBA 2K14 verschijnt op 8 oktober voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Een versie voor de PlayStation 4 en Xbox One verschijnt iets later zodra de consoles worden uitgebracht.

  1.   
    Noice!'s avatar

    Ein- de- lijk!!!
    Haha, ik denk zelfs dat fans van Euroleague hierop niet zaten te wachten 🙂
    De uitstraling van de NBA is gewoon zo onverstelbaar veel groter! Maar goed, misschien is het wel leuk om keer met wat blanken 3-punters en lay-ups te maken 🙂

  2.   
    ChielB's avatar

    Genoeg blanke spelers in de NBA om fan van te zijn. 😉 Voor de compleetheid van de game is het wel leuk, allicht voor landen/steden in Europa waar de grote clubs spelen.

  3.   
    Machtaman's avatar

    OMG epic, en de sfeer in de Euro Leauge is 10x beter dan in de NBA mark my words, NBA is meer show (alles eromheen, het spel zelf kan wij Europeanen niet aan tippen natuurlij k:P ) alleen vraag ik me af hoe serieus ze het nemen. Spelen met de afmetingen van de NBA of gaan ze het veld daadwerkelijk aanpassen?

    Dan lijkt het me wel grappig om bijvoorbeeld met de Lakers tegen Madrid te spelen, 3 pters zijn 2 pters voor Kobe 😆

    Epic, kan niet wachen 🙂

  4.   
    RinusReetRidder's avatar

    Die show maakt het ook wel weer leuk. Het is nog lang niet zo overdreven als MMA of al die worstel shows. Maar toch leuk voor grote EU clubs. Jammer dat Nederland geen rol van betekenis speelt.

    Goeie ouwe tijd met Rick Smits 😆