Ratchet & Clank: Nexus gespot voor Vita

Eerder deze maand onthulde Insomniac Ratchet & Clank: Nexus, een spel dat terugkeert naar de roots van de serie. Er wordt door zowel Insomniac als Sony momenteel enkel gesproken over een PlayStation 3-versie, maar als we de Franse tak van de internationale webwinkel Amazon mogen geloven, komt het spel ook richting de Vita.

Amazon France heeft namelijk de Vita-versie van Nexus aan haar assortiment toegevoegd. De winkel noemt een releasedatum van 4 november, terwijl Sony momenteel niet gedetailleerder wil zijn dan “het vierde kwartaal van 2013”. Mocht de game inderdaad naar de Vita komen, dan zal deze waarschijnlijk cross-play en misschien zelfs cross-buy ondersteunen. We wachten nog op een officiële reactie van Sony.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Dat zal wel heel nice zijn als je ook op de vita kan spelen 😀

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Dit zijn ook hele leuke titels om op een handheld te spelen.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    soldierarjan schreef, "Dit zijn ook hele leuke titels om op een handheld te spelen."

    Crosplay zal ideaal zijn thuis speel je gewoon lekker op je grote tv , en als je dan onderweg ben speel je verder op je vita aangezien je je grote tv niet bij de hand heb 😛

  4.   
    Kill Gamer 01's avatar

    De Ratchet & Clank game die vorig jaar uit kwam, Ratchet & Clank: QForce kwam zowel voor de PS3 als voor de PS Vita uit. Ik verwacht dat ook bij dit deel.

  5.   
    blastpower's avatar

    dit spel wil ik !!!! 😀

  6.   
    blastpower's avatar

    ja deze spel wil ik voor de vita hebben !!!! 😀