Gerucht: Xbox One mogelijk niet voor 2014 geleverd in Nederland en België

Heftig nieuws van onze Franstalige collega’s uit België. De nieuwssite Lesoir.be meldt namelijk dat de Xbox One dit jaar niet geleverd gaat worden in België. Volgens de site heeft Microsoft hiertoe besloten omdat de Nederlandse spraakherkenning nog niet klaar zou zijn. Dit geldt overigens ook voor de Scandinavische gebieden. Een andere Belgische site, 4gamers.be, zegt zelf bronnen te hebben die dit ook bevestigen en zij zeggen dat dit ook voor Nederland zou gelden. Wij hopen vanuit de grond van ons hart dat dit lulkoek is en we gaan het ongetwijfeld horen tijdens de Gamescom volgende week.

Update: Via Twitter liet Aaron Greenberg weten dat we niet alle geruchten moeten geloven. Hij gaf aan dat we tijdens de Gamescom meer informatie over de release van de Xbox One kunnen verwachten. Microsoft Nederland is niet bereikbaar voor een reactie.

  1.   
    Don-Enbasso's avatar

    Laat het niet waar zijn 😥

  2.   
    SN0WIE's avatar

    Dat zou ik heel teleurstellend vinden. Spraakherkenning kan je toch later met een update er in gooien? Ik heb heel lang getwijfeld tussen Xbox en PS4. Als MS het echt pas in 2014 gaat leveren zal ik misschien mijn keuze opnieuw bekijken.

  3.   
    max5060's avatar

    Lekker bezig Microsoft. XBOX One komt überhaupt niet uit in Japan en nu heeft zelfs Europa vertraging. Maarja, bij Sony is het dan weer opvallens stil over de features en de release…

  4.   
    madda's avatar

    BULLSHIT, geloof er nix van hij ligt gewoon in November in de winkels 😀 😀

  5.   
    nuclearnemo's avatar

    ”max5060″ schreef, "Lekker bezig Microsoft. XBOX One komt überhaupt niet uit in Japan en nu heeft zelfs Europa vertraging. Maarja, bij Sony is het dan weer opvallens stil over de features en de release…"

    Geef ze eens ongelijk….Xbox heeft in Japan zo’n beetje 0,0 afzetmarkt…en de belangrijkste markt van de Xbox blijft toch echt Amerika…(kijk maar na die sport features…)….dus kan me voorstellen dat ze amerika voor laten gaan. Verder de PS4 had toch ook deels vertraging? (niet genoeg leveringen binnen de tijd) dus denk dat er niet al te veel over gezeurd mag worden….

    Maar goed…was toch van plan minstens een jaar ofzo te wachten met het kopen van de PS4…dus mij maakt het verder niet uit…

  6.   
    Lucvz's avatar

    Eerlijk gezegd maakt mij dit niet heel veel uit… Ik heb liever een console die compleet is dan een console zoals de eerste generatie 360tjes die deels niet goed waren. Ik wil waar voor mijn geld en dat betekend dat ik een complete console wil en niet eentje die nog niet helemaal af is voor ons in dit geval.

    Natuurlijk is het jammer maar ik kan nog wel eventjes wachten met al die vette games die eraan komen voor de 360.

  7.   
    assassin_MKA's avatar

    Dat zou echt epic fail zijn voor MS. Xbox One wordt al in veel minder landen gelanceerd.
    Ik hoop dat de consoles samen gelanceerd worden. In dezelfde week zou leuk zijn. Zo kan de oorlog meteen beginnen. 😛

  8.   
    3333/3333's avatar

    Mensen, lees de titel van het nieuwsbericht.

    Het is een gerucht.

  9.   
    GBA43's avatar

    Erik Rommel schreef, "Mensen, lees de titel van het nieuwsbericht.
    Het is een gerucht. "

    Haha wou het net zeggen, laten we dit eerst maar met een flinke korrel zout nemen! 😉

  10.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Ik hoop het niet voor de xbox mensen zou namelijk echt zwaar klote voor ze zijn

  11.   
    Andrevantoever's avatar

    Laat die belgen maar lekker hun geruchten in de wereld brengen wij Nederlanders weten wel beter 🙂

  12.   
    Goldcobra's avatar

    Hopelijk blijft het niet meer dan een gerucht

  13.   
    Bones's avatar

    De echte X-box fan laat de PS4 toch wel links liggen, dus ik snap de ophef niet.

  14.   
    Don-Enbasso's avatar

    Bones schreef, "De echte X-box fan laat de PS4 toch wel links liggen, dus ik snap de ophef niet.
    "

    Nouja de wachttijd gaat alleen maar omhoog, en om straks onze oosterburen al wel lekker op hun X1 te zien spelen terwijl wij nog moeten wachten, vind ik toch wel minder prettig.

  15.   
    MisterMDW's avatar

    Mocht dit waar zijn, dan maakt het weinig uit voor microsoft en mensen die zaten te twijfelen en de overstag maken naar ps4, mocht dit gerucht waar zijn. Dan maakt dat ook niks meer uit, aangezien alle pre-orders die nu nog binnenkomen bij veel winkels pas in 2014 worden geleverd… Dus dan kan je net zo goed bij de xbox one blijven 😛

  16.   
  17.   
    jimih81's avatar

    Ik ben een echte xbox fan maar als de xbox echt veel later komt kies ik toch voor ps4. Ik heb geen zin om nog langer te wachten om bf4 te spelen op een next gen console