GN Lunchtip: ‘Clueless Gamer’ Conan speelt Atari-klassiekers


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Hoewel Conan O’Brien, een Amerikaanse talkshow host en niet voor het eerst in de lunchtip, die niets van games weet, normaliter nieuwe games behandeld in zijn ‘Clueless Gamer’-item is het nu de beurt voor iets anders. Aangezien het komkommertijd is, recenseert Conan voor de gelegenheid eens niet een gloednieuwe game, maar enkele klassiekers die zijn verschenen voor de Atari 2600. Onder andere E.T. the Extra-Terrestrial komt langs, één van de slechtste games ooit verschenen en destijds één van de veroorzakers van de crash van de game-industrie in 1983.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Prinses Peach is het zat.

Eet smakelijk!

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik hoop zeer dat hij Grand Theft Auto 5 gaat proberen als de game uit komt. 😛

    “The sound effects are fantastic” Ik weet dat hij sarcastisch bedoeld.
    Maar ik vind het muziek van toen… of ja in ieder geval de muziek effecten behoorlijk goed van de Atari, vooral als iets ontplofte. Dus wat ben ik blij dat ik in 1987 ben geboren met wat toch fatsoenlijke games op de nes.

    Maar misschien over 50 jaar zegen mensen precies het zelfde over deze tijd, van hoe slecht de grafisch effecten zijn en achterhaalde gameplay als ze het vergelijken met de games in hun tijd, iets wat wij nu fantastische vinden. Fascinerend eigenlijk om daar in over te verdiepen. 😛