GN Lunchtip: Is de mannelijkheid van games in gevaar?


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Vroeger was de game-industrie geen voorvechter van vrouwenemancipatie. Weinig games hadden een vrouw als hoofdpersoon en als een game wel een dame bevatte dan ging het meestal om haar twee pluspunten. Vandaag de dag is dit echter niet meer het geval, vrouwen krijgen steeds vaker de hoofdrol in games. Als tegenwicht voor de nieuwe serie Feminist Frequency bekijkt Frank Howley of dit wel eerlijk is tegenover de mannen?


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Saving Private Pikmin.

Eet smakelijk!

  1.   
    Tadao's avatar

    Ugh doit kan ik dus gewoon niet uitstaan, mensen die weten dat ze gewoon geen sterk punt hebben maar het toch zo bespreken puur voor aandach

  2.   
    Goldcobra's avatar

    Wat slecht man

  3.   
    R1chardTM's avatar

    Het is natuurlijk duidelijk satire, dat snappen jullie hopelijk wel.

  4.   
    SonyBoy's avatar

    Vrouwen die gamen is net zoiets als mannen die wijn drinken of vrouwen die bier drinken. Belachelijk!

    😛

  5.   
    Deadstriker's avatar

    Wat een bullshit..

  6.   
    toqeer's avatar

    sukkel niks beters te doen zeker,