Bulbasaur, Charmander en Squirtle krijgen mega-evolutie

Tijdens Pokémon Direct heeft Nintendo nieuwe dingen aangekondigd met betrekking tot oude bekenden. Zo zal je in Pokémon X & Y niet één, maar twee starters-Pokémon meekrijgen. De keuze ligt daarbij bij drie nieuwe Pokémon, maar daarnaast krijg je ook keuze uit drie oude bekenden. Bulbasaur, Charmander en Squirtle, oftewel, de eerste Pokémon uit de eerste games Red & Blue. Daarnaast krijgen deze drie Pokémon ook een mega-evolutie, waardoor ze er anders uitzien dan Charizard, Venusaur en Blastoise.

Leuk nieuws voor de fans van het eerste uur lijkt me.

  1.   
    spaarvarke's avatar

    Laatste regel staat “Charmander” maar daar moet “Charizard” staan :), just saying

  2.   
    Cirdan's avatar

    Charizard, en mega-evolutie? Dus “Charmander – Charmeleon – Charizard – ?” ?

  3.   
    Cyart's avatar

    ooh petor! is nogal een grote fout he, 😮

  4.   
    Lucvz's avatar

    Toch weer een stukje nostalgie dit haha. Ik ben niet in het bezit van een 3ds maar pak stiekem nog wel eens mn gameboy SP en ga dan lekker weer ouderwets pokémonnen. Beetje jammer dat het zo uitgemelkt wordt dat je inmiddels al meer dan 1000 verschillende Pokémons hebt.

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Charizard in mega evolutie lijkt mij zo vet 8)

    Dat word dus Charmender nemen van de oude generatie en de nieuwe denk ik gras type, licht er denk ik net aan hoe ze eruit gaan zien beetje enzo al lijkt me die nieuwe vuur starter ook best wel vet.

  6.   
    23234566's avatar

    Nee, deze Pokémon zijn heilig en daar moeten ze van af blijven. De bijbel ga je nu toch ook niks meer aan toevoegen?

  7.   
    GutZilla's avatar

    JoepSte schreef, "Nee, deze Pokémon zijn heilig en daar moeten ze van af blijven. De bijbel ga je nu toch ook niks meer aan toevoegen?"

    Eens

  8.   
    toqeer's avatar

    nee leuk nieuws vind ik dit niet overbodige kut evoluties zijn het gwn pokemons worden overpowered
    voor niks,

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    Als je de mega evoluties wil zien Serebii.net laat vaak veel meer info zien dan hier
    http://serebii.net/xy/pics.shtml
    http://serebii.net/index2.shtml

  10.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    JoepSte schreef, "Nee, deze Pokémon zijn heilig en daar moeten ze van af blijven. De bijbel ga je nu toch ook niks meer aan toevoegen?"

    idd,kijk dat ze het al zo lang weten te verpesten met neppe pokemons uit black en white en die crap… maar om nu de starters te verpesten… 🙄

  11.   
    Rijstekorrel's avatar

    gameshark schreef, "

    ”JoepSte” schreef, "Nee, deze Pokémon zijn heilig en daar moeten ze van af blijven. De bijbel ga je nu toch ook niks meer aan toevoegen?"

    idd,kijk dat ze het al zo lang weten te verpesten met neppe pokemons uit black en white en die crap… maar om nu de starters te verpesten… 🙄 "

    Ja aan de 1ne kant mega evolutie hoeft van mij ook weer niet vind het ook weer niks, aan de andere kant heeft het ook wel weer wat.
    Maar er zullen ook wel weer beperkingen aan zitten zoals altijd, als er weer 1 of andere battle tower en online dat je deze pokemons net als legendarische niet mag gebruiken.

  12.   
    ShadyXL's avatar

    De mega evoluties van de 3 originele starters zijn lelijker dan de normale evoluties (vind ik dan). Ik hou het dan gewoon bij de standaard en super awesome Charizard. Mijn favoriete p0keman.