Electronic Arts: Microsoft moet releasedatum Xbox One ophoesten

Vele gamers zullen het met deze titel eens zijn en nu gaat ook een bedrijf zich ermee bemoeien: de releasedatum van de Xbox One. Volgens geruchten zou de nieuwe console van Microsoft begin november verschijnen, maar onlangs was er rumoer over eind november. Electronic Arts lijkt er een beetje klaar mee te zijn, want volgens EA’s Peter Moore moet Microsoft nu eindelijk de releasedatum gaan ophoesten.

Moore zegt dat er nooit eerder sprake is geweest van zulke releasedata kort op elkaar. Het is een kwestie van maximaal weken dat de PlayStation 4 en Xbox One na elkaar verschijnen. Er zat altijd een langere periode tussen twee consoles en het gaf iedereen de tijd hun ‘gehemelte te reinigen’ en weer door te gaan. Nu is dat niet het geval.

De releasedata verschillen misschien maar een week, aldus Moore, maar Microsoft moet nu toch de lippen gaan openen.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Ik vind ook wel dat microsoft de release datum mag noemen er komen toch geen grote beurzen meer aan in de wereld waar ze het zouden kunnen doen, dus gooi een mooie trailer online met release date.

  2.   
    3333/3333's avatar

    Geduld is een schone zaak.

  3.   
    gamepower's avatar

    dit hadden ze al op gamerCOM moeten doen! in het begin dacht ik nog het is een goede reclame stunt om de release te verzwijgen, maar nu begint het zelf vervelend te worden! ook mogen ze wat meer uitleg geven over de uitgestelde landen, maar dat zie ik voor 2014 niet gebeuren!
    ik kan me nu ook wel inbeelden dat het voor uitgevers ook niet gemakkelijk is om hen games te promoten zonder release datum! ik begrijp niet waarom MS daar zo geheimzinnig over is! ik zie nog gebeuren dat de gehele release van de xbox one word uitgesteld naar 2014!

  4.   
    FioranoJC's avatar

    Kwaad is al geschied. Ik hoor van een gamewinkel waar een vriend van me altijd komt, dat sinds de ”twijfel, aka bevestiging” met betrekking tot de releasedate van de Xbox One die volgend jaar pas komt, dat velen hun X1 pre-order hebben laten omzetten naar de PS4.
    Maar het zal fijn zijn om te weten wanneer exact hij nou komt. Ik ga ‘m niet kopen, maar ik denk dat voor de mensen die graag een X1 willen dit heel fijn zal zijn!

  5.   
    Rudizo18's avatar

    E Rommel schreef, "Geduld is een schone zaak. "

    HELEMAAL MEE EENS!

  6.   
    gamepower's avatar

    FioranoJC schreef, "Kwaad is al geschied. Ik hoor van een gamewinkel waar een vriend van me altijd komt, dat sinds de ”twijfel, aka bevestiging” met betrekking tot de releasedate van de Xbox One die volgend jaar pas komt, dat velen hun X1 pre-order hebben laten omzetten naar de PS4.
    Maar het zal fijn zijn om te weten wanneer exact hij nou komt. Ik ga ‘m niet kopen, maar ik denk dat voor de mensen die graag een X1 willen dit heel fijn zal zijn!"

    dit kan wel kloppen van die pre-orders! niemand is blij met de uitgestelde release, ook ik niet! maar je koopt een console voor de games (line-up), controller, online functies enzo… om dat gewoon te zeggen ik ga voor een ps4 omdat de xbox one uitgesteld is, vind ik dik klote! zeg dan gewoon ik wil in november een nieuwe console!
    maar ik laat games als dead rising 3, rise, killer instinct…….niet liggen voor een ps4

  7.   
    23234566's avatar

    En snel een beetje.

  8.   
    Sa.'s avatar

    Ik wil em graag importeren, maar niet zonder release datum. En zoals al gezegd is, zie ik het nog wel gebeuren dat hij wereldwijd pas 2014 uitkomt. Wat voor die niet-importeerders misschien wel een plus punt is aangezien je dan niet Battlefield tegen lvl. 80 gasten hoeft te spelen.

  9.   
    jaimy010's avatar

    ik denk eerder dat hij ineens in de winkels legt dat je 1 dag van tevoren een mail krijgt ofzo of dat ze em onverwachts versturen zou wel leuk zijn!