GN Lunchtip: The Legend of Zelda Animatiefilm


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Dat games prachtige verhalen weten te vertellen, dat hoef ik jullie niet te vertellen. Sommige van die verhalen zijn echter zo intens en zo mooi dat je eigenlijk zou willen dat er een goede animatiefilm van gemaakt zou worden. In 2007 besloten de heren bij de studio Imagi (Onder andere bekend van de Teenage Mutant Ninja Turtle-film en Astro Boy) daarom een verfilming van The Legend of Zelda te pitchen.

Zoals we nu weten werd het idee niet al te enthousiast ontvangen. Dankzij voormalig Imagi-werknemer, Adam Holmes, is de video echter na al die tijd toch nog voor het publiek online gekomen. Wat denken jullie, is het tijd om handtekeningen in te zamelen en om te zorgen dat de animatiefilm alsnog ontwikkeld wordt?

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Een gepeperde review.

Eet smakelijk!

  1.   
    firehopper211's avatar

    HAHA! Vet mooi gedaan!! 😆 Jammer dat het nooit gaat gebeuren. Sinds die slechte verfilming van Super Mario Bros terug in de jaren 90, heeft Nintendo gezworen nooit meer zoiets te doen. Het echte wat ze verder wel zouden ‘KUNNEN’ accepteren, is om het in animatie om te toveren zoals dit, getekend handwerk of computer animatie, film of serie. 🙂

  2.   
    N-Sortin's avatar

    van het citizen Siege project werd ook een film gemaakt door een game studio die niet uitkwam.
    Zelda moet mysteriues zijn en echt japanse ingredienten bevatten misschien iets voor studio Ghibli
    is er dan een film van Mario?

    Ik ken wel de echte tv serie maar echte mensen werkt niet.

  3.   
    Rudizo18's avatar

    Die had ik laatst al gezien echt super vet gamaakt!