Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 onthuld; verschijnt mogelijk ook op next-gen consoles

Na het succes van Sniper Elite: Nazi Zombie Army was een sequel onvermijdelijk en toen we gisteren onderstaand plaatje te zien kregen, wisten we het al zeker: Rebellion werkt momenteel keihard aan Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2. Dat de game dit jaar nog zal verschijnen, komt echter wel als een verrassing.

Het spel is momenteel enkel in ontwikkeling voor de pc, maar Rebellion sluit een toekomstige release voor de PlayStation 4 en Xbox One niet uit. In dit tweede deel van Nazi Zombie Army keren Karl Fairburne en zijn drie teamgenoten terug naar Berlijn, waar nog steeds het nodige ondode Nazi-gespuis rondzwerft. Net als het vorige deel kun je Nazi Zombie Army 2 in je eentje spelen, maar de game komt pas echt tot zijn recht wanneer je deze met een stel vrienden verkent.

De eerste Sniper Elite: Nazi Zombie Army verscheen eerder dit jaar nog. Vind jij dat deze sequel te snel volgt, of kun je niet wachten om opnieuw op zombies te gaan jagen in Berlijn? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    3333/3333's avatar

    Veel te snel, en eerlijk gezegd voelt het alsof een van mijn favoriete ontwikkelaars nu ook aan het uitmelken is begonnen. Nazi Zombie Army was vooral vet omdat het de engine van Sniper Elite V2 gebruikte, die is gewoon ijzersterk. Maar ik zie liever al wat beelden van Sniper Elite 3 in Afrika, dat wordt echt mijn favoriete game voor de komende jaren.

  2.   
    Shauwert's avatar

    Ik vond nazi zombie army heel slecht, het verbaast me dat ze van zo’n slecht concept nog een nieuw deel gaan maken, ze kunnen beter een deel 3 maken van Sniper Elite dan nog zo’n saaie zombie shooter ๐Ÿ™ .