Alle GTA Online spelers ontvangen gratis half miljoen GTA dollars

Rockstar Games gaat deze week gratis geld uitdelen op GTA Online. Natuurlijk geen keiharde euro’s maar wel digitale Grand Theft Auto Dollars. Iedereen die deze maand GTA Online gespeeld heeft of gaat spelen krijgt van Rockstar namelijk 500.000 GTA$ als compensatie voor de opstartproblemen van de multiplayer van Grand Theft Auto V.

Voor deze gratis in-game dollars hoef je bijna niets extra’s te doen. Het enige dat verplicht is, is het installeren van de nieuwe patch (1.04) welke volgende week verschijnt. Met deze patch zullen verschillende bekende problemen verholpen worden waaronder het verdwijnen van de voertuigen welke je hebt aangeschaft. Ook moet je de mutiplayer wel in de maand oktober gespeeld hebben om recht te krijgen op het geld.

Na het verschijnen van deze patch zal Rockstar beginnen met het uitdelen van het geld, de exacte data hiervoor worden later nog bekend gemaakt via het Rockstar Games Newswire. Als alles goed verloopt zul je twee verschillende stortingen ontvangen van ieder 250.000 GTA$. Rockstar benadrukte verder nog dat er geen andere acties vereist zijn om de 500.000 GTA$ te ontvangen.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Voor mij had dit niet gehoeven! ๐Ÿ™„

    Iedereen gaat natuurlijk de duurste appartement kopen. ๐Ÿ˜†

  2.   
    Nibor134's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Voor mij had dit niet gehoeven! ๐Ÿ™„
    Iedereen gaat natuurlijk de duurste appartement kopen. ๐Ÿ˜† "

    Duurste appartement tot nu toe*

  3.   
    Kimixi's avatar

    Nibor134″][quote=”DeAdSeYe schreef, "Voor mij had dit niet gehoeven! ๐Ÿ™„
    Iedereen gaat natuurlijk de duurste appartement kopen. ๐Ÿ˜† "

    Duurste appartement tot nu toe*[/quote]

    Daar heb je niks aan, het 400k appartement en het 200k appartement zijn precies het zelfde. Alleen het uitzicht het anders. Ook kun je evenveel auto’s in de garage van het 200k appartement storen.

  4.   
    D_Dog's avatar

    Wat is dit heer-lijk zeg. <3 love it.

  5.   
    jamrex007's avatar

    Ik kan niet eens in de multiplayer komen. er staat steeds dat de servers niet beschikbaar zijn. dus ik mis al dat geld.

  6.   
    cool ice's avatar

    klein beetje vaag dat je wel in deze maand online moet zijn geweest, ik zou zeggen geef gewoon iedereen dat bedrag. maargoed ik was niet van plan om online te gaan voordat ik de singleplayer uit heb gespeeld, maar nu zal ik gtao na de volgende update maar even opstarten. half miljoen is natuurlijk zonde om mis te lopen. ๐Ÿ˜›

  7.   
    DeAdSeYe's avatar

    cool ice schreef, "klein beetje vaag dat je wel in deze maand online moet zijn geweest, ik zou zeggen geef gewoon iedereen dat bedrag. maargoed ik was niet van plan om online te gaan voordat ik de singleplayer uit heb gespeeld, maar nu zal ik gtao na de volgende update maar even opstarten. half miljoen is natuurlijk zonde om mis te lopen. ๐Ÿ˜› "

    In de toekomst gezien?

    Heel simpel en logisch te verklaren, een goedmaker voor mensen die problemen hadden, vandaar dat je alleen online moest zijn geweest in oktober, omdat toen de problemen waren en niet in november of december.

    Dus waarom moet Rockstar een goedmaker aan spelers geven die na oktober zijn begonnen met GTA Online? Hebben niks gemerkt van de release problemen…

  8.   
    FioranoJC's avatar

    zooooooo chilll!!!

  9.   
    triggermike's avatar

    dom. nu ga ik niet meer voor mijn geld willen werken. het idee van je opwerken is totaaaaaal weg. slechte compensatie volgens mij

  10.   
    squidgyboy's avatar

    ik heb al 17 miljoen …. ach rijker worden is nooit erg 8)

  11.   
    Moodey's avatar

    Is niet erg nodig, heb al een (krottig) huisje van 99k, maar ze zullen wel meer toevoegen waarvoor je veel meer nodig hebt

  12.   
    Kimixi's avatar

    squidgyboy schreef, "ik heb al 17 miljoen …. ach rijker worden is nooit erg 8) "

    Doe mij een miljoentje mee dan! ๐Ÿ˜ฎ

  13.   
    Ghostgamer's avatar

    ja rijk zijn is toch wel iets e je hebt groot gelijk rockstar want wat moeten jullie anders met al dat geld dat je voor gta v hebt verdient al die miljoenen er mogen toch nog wat uitbreidingen komen en enzo….

  14.   
    Rijstekorrel's avatar

    Toch leuk dat je er wat voor terug krijgt, ze hoeven het niet te doen.

  15.   
    FioranoJC's avatar

    triggermike schreef, "dom. nu ga ik niet meer voor mijn geld willen werken. het idee van je opwerken is totaaaaaal weg. slechte compensatie volgens mij"

    Geef maar aan mij als je er zo’n last van hebt (y)

  16.   
    Hillianii's avatar

    Aaah beter!