Borderlands 2 Loot Hunt in volle gang

Vorige week wisten we je al te melden dat Gearbox een gigantische Borderlands 2 Loot Hunt zou organiseren. Hierbij kun je kans maken op ruim 100.000 dollar aan prijzen. Iedereen die zijn geluk weleens wil uittesten, doet er goed aan om Borderlands 2 binnenkort op te starten. De Loot Hunt is sinds afgelopen vrijdag namelijk in volle gang

De personages in Borderlands 2 zullen elke week nieuwe doelen voor je stellen. Voltooi je deze, dan krijg je niet enkel gegarandeerd unieke loot, je maakt ook meteen kans op de weekprijzen.

Wat kun je dan winnen? Nou, flink wat. Zo zal Gearbox toffe gadgets weggeven als een Vita, Borderlands 2 voor de Vita en spullen van Turtle Beach, NVIDIA en BradyGames. Ook kun je elke week 5000 dollar cash winnen en de laatste week gaat één gelukkige winnaar er zelfs vandoor met de hoofdprijs van 50.000 dollar.

Om de start van de Loot Hunt en de release van de GOTY-editie te vieren, gaf Gearbox onderstaande trailer vrij. Check hem snel!

  1.   
    JButter's avatar

    (Geld)prijzen zijn alleen te winnen door Amerikaanse spelers, echter zijn de challenges voor de extra (of krachtigere) wapens wel hier te spelen. Verwacht dus niet een vita te winnen mensen!

  2.   
    See4urSelf's avatar

    De trailers van Borderlands 2 zijn imo de beste die uitgegeven zijn afgelopen jaar. Ik krijg gelijk weer zin om die hele game opnieuw te spelen!

  3.   
    NoFearz's avatar

    See4urSelf schreef, "De trailers van Borderlands 2 zijn imo de beste die uitgegeven zijn afgelopen jaar. Ik krijg gelijk weer zin om die hele game opnieuw te spelen!"

    Dat doe ik momenteel 🙂

  4.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Borderlands 2 was 1 van mijn beste games van 2012, heb er al meer dan 136 uur in zitten. Ik moet alleen nog de twee characters en dan heb ik alle content! 🙂 En moet nog alle zijmissies van de 4 DLC’S uitspelen. 😉