GN Lunchtip: Welke Pokémon-starter kies jij?


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Eind deze week verschijnt alweer de zesde generatie in de Pokémon-franchise. Hoewel X en Y beiden centraal staan om vernieuwingen, wordt er door Game Freak ook een hulde aan generatie I gebracht. Want naast je Kalos-starter kun je ook kiezen tussen een Bulbasaur, Charmander of een Squirtle. Weet jij al welke van die drie jij in je team erbij wil? Mogelijk helpt de onderstaande video bij het maken van een keuze..

Waarschuwing: Kijk onderstaande video niet als je een énorm zwak hebt voor schattige en aandoenlijke dingen. Mogelijk verlaat je namelijk je PC niet meer.

Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De beste game ooit.

Eet smakelijk!

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Mijn keuze blijft voor altijd Charmander :3 Wel jammer dat ze alleen een brandende huis lieten zien xD

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    ShadyXL schreef, "Mijn keuze blijft voor altijd Charmander :3 Wel jammer dat ze alleen een brandende huis lieten zien xD"

    Is wel grappig maar ik zit nog te twijfelen aangezien je ook torchic krijgt nog als actie aan begin, ik hoef dus ook geen 2 vuur pokemons in me team maar vind charizard ook wel weer leukste van de 3 🙂

  3.   
    Andrevantoever's avatar

    ALTIJD Charmander gewoon omdat die uiteindelijk charizard wordt en daar heb ik me vroeger echt om kapot gelachen! 🙂