Doorzichtige PlayStation 3-controller komt naar Japan

Het heeft eventjes geduurd, maar net als bij de PlayStation 2 komt er nu ook een transparante DualShock 3 controller voor de PlayStation 3. Er is alleen één klein nadeel: dit apparaatje zal vooralsnog enkel verschijnen in Japan. De releasedatum voor de controller is 19 december, iets meer dan een week voordat in Europa de PlayStation 4 arriveert. Daarnaast laat Sony weten dat de nieuwe controller ongeveer 55 dollar zal kosten.

De transparante DualShock 3 ziet er niet alleen ontzettend vet uit, hij is ook nog eens compatibel met de PS Vita TV. Japanners kunnen dit apparaatje straks dus in stijl besturen. Helaas is er nog niks bekend over een releasedatum voor Europa of Amerika, dus we moeten nog even geduldig zijn. Gelukkig kunnen wij, in tegenstelling tot onze Japanse broeders, later deze maand al aan de slag met de PlayStation 4. Dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt.

  1.   
    Hillianii's avatar

    Vet!

  2.   
    Noice!'s avatar

    Beetje jaren 90 revival bij Sony nu, ook met die aankondiging gerelateerd aan de pocketstation.
    Man, weet je nog in die tijd…toen moest ineens alle consumenten electronica doorzichtbaar zijn 🙂

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    PS Vita TV, doorzichtige controller, het zal leuk zijn om die producten ook op de Europese markt te hebben dan alleen de Japanse markt.