GN Lunchtip: Last minute-surprisehulp


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Pakjesavond staat alweer voor de deur en als je braaf genoeg bent geweest, wacht jou vanavond misschien wel een mooie stapel aan cadeautjes. De kans is echter groot dat er ook wat creativiteit van jou verwacht wordt en dat je misschien wel een surprise moet maken. Zit je in tijdsnood en heb je geen idee wat voor surprise je moet maken? Dan hebben we speciaal voor al deze last minute-surprisemakers een aantal bouwplaten opgezocht waarmee je binnen de kortste keren een toffe surprise van Iron Man, Wolverine of een iPod in elkaar hebt gevouwen. Misschien zijn ze alleen niet erg geschikt als je toevallig het lootje van jouw moeder getrokken hebt…


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Wat gamers zeggen tegen hun vriendin.

Eet smakelijk!

  1.   
    blackname's avatar

    helaas kan ik enkel a4 papier printen haha