Rayman Legends komt eind februari naar PlayStation 4 en Xbox One

Hoewel Rayman Legends door critici als een uitstekende platformer werd beoordeeld, zo beoordeelden wij de game met een 9,5 in onze review, wist het spel qua verkoopcijfers geen potten te breken. De komst van de nieuwe generatie consoles biedt Ubisoft nu de kans om toch nog wat extra’s binnen te halen met Rayman Legends, want de platformer is, na een eerdere release op PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita en pc, nu ook aangekondigd voor een release op de PlayStation 4 en Xbox One.

Rayman Legends zal op 28 februari verschijnen voor de nieuwe console van zowel Sony als Microsoft en iedere versie krijgt zijn eigen unieke extraatjes mee. Bij de Xbox One-variant wordt je voorzien van drie extra skins (Splinter Ray, Ray Vaas en Globox Vaas) en ontvang je tien exclusieve uitdagingen waarmee je nieuwe achievements, die over een tijdslimiet beschikken, kunt halen. De PlayStation 4-versie bevat één skin (Assassin Ray) en biedt ondersteuning van het touchpad, waarmee je bijvoorbeeld Lucky Tickets kunnen open krassen, uiteraard beschikt de PS4-versie ook over Remote Play-ondersteuning, waardoor je Rayman Legends ook naar jouw Vita kan streamen.

Als reclame voor de next gen-versie van Rayman Legends heeft Ubisoft onderstaande promotievideo vrijgegeven. Als je gaat adverteren voor Rayman Legends, dan kan dat natuurlijk alleen met een video waarin Snoop Dogg een rol speelt, althans dat moet Ubisoft gedacht hebben.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren