2K: Genoemde releasedatum Borderlands 2 voor Vita is foutief

Eerder vandaag lieten we jullie weten dat uitgever 2K Games middels Twitter aankondigde dat de PlayStation Vita-versie van Borderlands 2 op 18 maart zal verschijnen. Enige tijd nadat dit bericht geplaatst was, bleek 2K deze tweet ineens verwijderd te hebben.

Inmiddels heeft de uitgever, wederom via Twitter, een verklaring gegeven voor het plotselinge verwijderen van deze tweet. De genoemde releasedatum is, aldus de uitgever, namelijk foutief zijn:

Na deze merkwaardige situatie rest ons dan ook de vraag wanneer we Borderlands 2 dan wel voor de PlayStation Vita mogen verwachten en waar een medewerker van 2K de eerdergenoemde, blijkbaar incorrecte releasedatum vandaan haalde.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Aangezien we nauwelijks iets gezien hebben van Borderlands op de Vita, is het niet zo gek dat 18 maart als releasedatum niet blijkt te kloppen. Wat ik me dan wel afvraag is hoe men in eerste instantie er op is gekomen om dan over die 18 maart te tweeten. Compleet willekeurig zal die datum toch niet geweest zijn…

  2.   
    NoFearz's avatar

    Er wordt niet een reden aangegeven waardoor deze tweet online stond. Vind het wel raar dat een foute aankondiging zomaar gedaan wordt.

  3.   
    Hitman047's avatar

    Mogelijk getweet door een geautomatiseerd systeem. Dit soort berichten worden soms al tijden van te voren opgesteld. Best kans dat de game op enig moment wel gepland stond voor 18 Maart.

  4.   
    ShadyXL's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Mogelijk getweet door een geautomatiseerd systeem. Dit soort berichten worden soms al tijden van te voren opgesteld. Best kans dat de game op enig moment wel gepland stond voor 18 Maart."

    Zat ik ook al aan te denken.

    Kondig eens Borderlands 3 aan ๐Ÿ˜› Dan kan ik lekker ongeduldig worden.

  5.   
    N-Sortin's avatar

    Die man met dat gasmasker en die hand. ๐Ÿ˜›

  6.   
    JV0472's avatar

    Tja, dit lijkt me toch een game die leuker is om te spelen op pc/console dat een handheld.. Met tablets etc zie ik de toegevoegde waarde van zulke handhelds trouwens alang nietmeer, mrja, das mijn mening he