Nieuwe lading uitnodigingen voor bèta The Elder Scrolls Online is de deur uitgegaan

De lancering van The Elder Scrolls Online komt steeds dichterbij en om de game optimaal te kunnen testen heeft ZeniMax Online gisteren weer een nieuwe lading uitnodigingen voor de bèta van de MMO de deur uit gedaan. Als je je destijds hebt ingeschreven voor de bèta van The Elder Scrolls Online is het dan ook raadzaam om je email en spamfolder te checken om te kijken of je één van de gelukkigen bent die de game alvast kan testen.

Heb je geen bèta key ontvangen? Bereid je dan optimaal voor op de release van The Elder Scrolls Online in april voor pc en in juni voor PlayStation 4 en Xbox One door onze preview te checken.

  1.   
    Codename_black's avatar

    Ik en Alfa_warrior hebben beide een key gehad, alleen jammer dat ik hem pas zaterdag avond kan gaan spelen.

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Overigens met dank aan Ronineter. 🙂

  3.   
    ronineter's avatar

    Ik kan niet wachten.

  4.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Heb hem ook gekregen 😀

  5.   
    Koen's avatar

    Het is helaas echter alleen een stress test. Vandaar dat zoveel mensen een uitnodiging hebben gekregen. Je kunt alleen dit weekend spelen.

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Voor ons zijn die tijden niet gunstig, ook ik kan pas zaterdag avond. De stress test wordt vrijgegeven om 6:00PM EST. Dat betekent dat de stresstest wordt vrijgegeven in de nacht van vrijdag tot zaterdag (onze tijd). Aangezien ik in het weekend moet werken, moet ik ook wachten tot zaterdag avond.

  7.   
    Rudizo18's avatar

    Helaas geen key gekregen :/
    (Heb het al even gespeeld op firstlook… Super sick :D)

    Wel vandaag key van project spark ontvangen 🙂

  8.   
    Goldcobra's avatar

    Ik heb er ook een gekregen 😀 Zaterdag 0:00 tot maandag 5:00 NL tijd, als ik me niet vergis.

    Edit: Heb de game trouwens ook op FirstLook mogen spelen, en ik vond het echt geweldig. Ik baal ervan dat het iets van €13 per maand gaat kosten. Ik had liever zoiets als bij GuildWars gezien, waar je eenmalig betaald, en niet maandelijks. Die €160 per jaar is voor mij de reden dat ik ‘m niet ga kopen

  9.   
    WoKingNL's avatar

    Ook eentje gekregen, ben bang dat de game gaat floppen maar toch maar even proberen! Hoop dat ze me het tegendeel bewijzen.

  10.   
    vlam12's avatar

    Koen schreef, "Het is helaas echter alleen een stress test. Vandaar dat zoveel mensen een uitnodiging hebben gekregen. Je kunt alleen dit weekend spelen. "

    tot nu toe waren het alleen maar stresstests, bij de vorige speelronde waren er ook veel mensen, en het is natuurlijk makkelijker om bugs oid te vinden als er veel mesnen online zijn want ieder heeft een ander doel, speelstijl

  11.   
    Lazar93's avatar

    ook binnen 8)

  12.   
    Dark_Phoenix's avatar

    ”Hk-47″ schreef, "ook binnen 8) "

    Same.