The Elder Scrolls V: Skyrim al meer dan 20 miljoen maal verkocht

Dat The Elder Scrolls V: Skyrim een immens succes was, waar nu nog steeds vele gamers van genieten, dat zal weinigen ontgaan zijn. De in 2011 verschenen RPG werd lovend ontvangen en dat is terug te zien in de verkoopcijfers. Uitgever Bethesda heeft namelijk laten weten dat de game sindsdien in totaal twintig miljoen maal verkocht is.

Een zeer knappe prestatie en dit aantal zal uiteraard alleen nog maar toenemen. Zo zouden een PlayStation 4- en Xbox One-versie bijvoorbeeld nog voor een boost in de verkoopcijfers kunnen zorgen. Geruchten over een dergelijke next gen-versie werden door Bethesda echter de kop ingedrukt.

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Verdiend! Skyrim is zo briljant, ben er alleen nog steeds mee bezig xD. Een ‘HD-versie’ op de next-gen zou ik niet willen, ontwikkel dan gewoon een nieuwe The Elder Scrolls.

  2.   
    Sa.'s avatar

    Zeker verdiend, top game! Nu nog wachten op TES Online

  3.   
    Tom's avatar

    Kan nog steeds niet wachten op de onthulling van The Elder Scrolls VI! Elsweyr zou misschien een toffe, nieuwe omgeving kunnen zijn.

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    Tom schreef, "Kan nog steeds niet wachten op de onthulling van The Elder Scrolls VI! Elsweyr zou misschien een toffe, nieuwe omgeving kunnen zijn."

    Ik vrees dat dat nog wel even zal duren. Een nieuwe ‘normale’ The Elder Scrolls zou de aandacht alleen maar afleiden van The Elder Scrolls Online.

  5.   
    Supermanneke's avatar

    Leon 2.0″][quote=”Tom schreef, "Kan nog steeds niet wachten op de onthulling van The Elder Scrolls VI! Elsweyr zou misschien een toffe, nieuwe omgeving kunnen zijn."

    Ik vrees dat dat nog wel even zal duren. Een nieuwe ‘normale’ The Elder Scrolls zou de aandacht alleen maar afleiden van The Elder Scrolls Online.[/quote]

    En toch hoop ik persoonlijk ook op TESVI en niet op een lang leven voor ESO. Ik gun het de developers wel, maar toen ik de bΓ©ta van ESO speelde had ik nu niet echt het wauw effect dat ik bij de ES singleplayers games had (Wel pas vanaf Morrowind aan het spelen).

  6.   
    .Nathalie.'s avatar

    Tom schreef, "Kan nog steeds niet wachten op de onthulling van The Elder Scrolls VI! Elsweyr zou misschien een toffe, nieuwe omgeving kunnen zijn."

    Ik zou Elsweyr inderdaad ook een toffe setting vinden voor The Elder Scrolls VI. Een woestijn en jungle is even iets heel anders dan het koude Skyrim. πŸ˜›

  7.   
    Talska's avatar

    Skyrim nog nooit ‘MUL’ online gespeeld. Verkeerde catogrie dit nieuwsbericht.

    Skyrim is geil πŸ™‚

  8.   
    Tadao's avatar

    Ik had eigenlijk wel wat meer verwacht o.o

  9.   
    Tadao's avatar

    Mejunior schreef, "

    ”Leon 2.0″ schreef, "[quote=”Tom”].."

    Ik vrees dat dat nog wel even zal duren. Een nieuwe ‘normale’ The Elder Scrolls zou de aandacht alleen maar afleiden van The Elder Scrolls Online."

    En toch hoop ik persoonlijk ook op TESVI en niet op een lang leven voor ESO. Ik gun het de developers wel, maar toen ik de bΓ©ta van ESO speelde had ik nu niet echt het wauw effect dat ik bij de ES singleplayers games had (Wel pas vanaf Morrowind aan het spelen).[/quote]
    Werkt Bethesda zelf niet aan de singleplayer games en Zenimax op de MMO?

  10.   
    Leon 2.0's avatar

    Talska schreef, "Skyrim nog nooit ‘MUL’ online gespeeld. Verkeerde catogrie dit nieuwsbericht.
    Skyrim is geil :)"

    MUL staat in dit geval niet voor multiplayer, maar betekent dat de game voor verschillende (=multi) consoles/pc/handhelds uitkomt/uit is gekomen. πŸ˜‰

  11.   
    NLkevvNL's avatar

    idd een top game. jammer voor die crashes. en bugs πŸ™„ πŸ™„ πŸ™„

  12.   
    Talska's avatar

    Leon 2.0″][quote=”Talska schreef, "Skyrim nog nooit ‘MUL’ online gespeeld. Verkeerde catogrie dit nieuwsbericht.
    Skyrim is geil :)"

    MUL staat in dit geval niet voor multiplayer, maar betekent dat de game voor verschillende (=multi) consoles/pc/handhelds uitkomt/uit is gekomen. πŸ˜‰ [/quote]
    Ah! πŸ˜€