Gerucht: PlayStation Plus-content maart bevat o.a. Dead Nation (PS4) en Tomb Raider

Nadat vorige maand de PlayStation Plus-content al vroegtijdig bekend werd, heeft dezelfde bron nu wederom de nieuwe PlayStation Plus-games gelekt. Hoewel het de vraag blijft of het ook dit keer juist is, is het dus niet geheel onaannemelijk dat we binnenkort de onderstaande vijf games gratis via PlayStation Plus zien verschijnen.

Volgens deze bron krijgen PlayStation 4-gamers gratis de kans om aan de slag te gaan met Dead Nation, deze game van Resogun-ontwikkelaar Housemarque verscheen eerder al op de PlayStation 3. PlayStation 3-bezitters krijgen wederom twee nieuwe games gratis aan hun catalogus toegevoegd, waarbij het ditmaal zou gaan om de vorig jaar verschenen reboot van Tomb Raider en indiegame Brothers: A Tale of Two Son’s.

Tot slot zit er natuurlijk ook nog iets bij voor de PlayStation Vita. Voor Sony’s handheld zouden namelijk braintraining-game Smart As… en de towerdefence-game Pixeljunk Monsters Ultimate HD in maart gratis zijn. Zoals gezegd is het verstandig om deze geruchten vooralsnog met een korreltje zout te nemen, maar zouden jullie tevreden zijn met deze titels? Of zien jullie liever wat anders?

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Zou weer een mooi maandje zijn als het waar blijkt. Smart As… heb ik al, maar Pixeljunk lijkt me best tof. Dead Nation heb ik daarnaast al op de PS3 gespeeld, maar is het best waard om nog eens door te spelen op de PS4. Tomb Raider is sowieso erg tof en van Brothers heb ik meerdere positieve verhalen gehoord! πŸ™‚

  2.   
    ShadyXL's avatar

    Hmm, die Dead Nation lijkt mij niet echt een game waarmee ik uren plezier zou kunnen hebben, maar misschien dat ik het toch uitprobeer (als het ook daadwerkelijk een gratis PS Plus game is). Het is gratis, dus het kan geen kwaad πŸ˜›

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Zou het dan gaan (als het waar blijkt) om Tomb Raider Definitive Edition, of de standaard Tomb Raider die idd voor de PS3/XB360/PC uitkwam.

    Zou wel een beetje vreemd zijn dat ze dan niet gelijk voor de Definitive Edition die eigenlijk bedoeld was voor de next-gen.

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    De PS3-versie van Tomb Raider zal nu niet echt meer veel verkopen, dus die kunnen ze natuurlijk wel weggeven. De Definitive Edition (PS4 dus) nu al met PS+ zal een hoop boze PS4-gamers opleveren, die de game circa een maand geleden bij release voor het volle pond gekocht hebben. πŸ˜‰

  5.   
    Daan's avatar

    NAIS! πŸ™‚

  6.   
    Daniel Z's avatar

    Zou weer een ijzersterke maand worden! Helaas heb ik Tomb Raider al een stuk op de PlayStation 4 gespeeld, PixelJunk Monsters ga ik denk wel oppakken, samen met Smart As.

  7.   
    NoFearz's avatar

    PS3 titels vallen tegen. Tomb Raider al helemaal uitgespeeld op de PC πŸ˜›

  8.   
    Cirdan's avatar

    Hier zat ik op te wachten! Tomb Raider πŸ˜€

  9.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ziet er erg goed uit! πŸ™‚

    Gaf Xbox Live maar zulke mooie titels weg in plaats van die oude arcade zooi!