Microsoft: Geen plannen voor Xbox One zonder Kinect

Terwijl we in Nederland nog wachten tot Microsoft de Xbox One ook hier uitbrengt, op de enkeling na die de console alvast uit het buitenland heeft gehaald, ziet men in het Verenigd Koninkrijk al de eerste prijsverlaging van de Xbox One naar circa 485 euro. Als gevolg van deze prijsverlaging dook het sentiment weer op dat de Xbox One ook wel voor honderd euro minder verkocht kan worden, maar dan zonder Kinect. Het lijkt er echter op dat aanhangers van een Kinect-loze Xbox One hun wens voorlopig niet in vervulling zullen zien gaan.

Harvey Eagle, baas van de Engelse marketingafdeling van Xbox, heeft in een verklaring namelijk laten weten dat er momenteel absoluut geen plannen zijn voor een Xbox One zonder Kinect. Volgens Eagle is de camera een essentieel onderdeel van de ‘Xbox One-beleving’ en dus hoort de Kinect simpelweg bij de Xbox One:

[A Kinect-less Xbox One] is not in our plans at all.

As we’ve said from the very beginning, we believe Kinect is an absolutely integral part of the Xbox One experience.

Ben jij het met Harvey Eagle eens of zou jij wel interesse hebben in een Xbox One zonder Kinect voor een lagere prijs? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    Sa.'s avatar

    Geen verassing, men was van het begin inderdaad al niet van plan de Kinect niet erbij te doen. 😉

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    ”KillGamer01″ schreef, "(null)"

    F**k weer die rot bug van de GN iPhone app die mijn reactie wegblaast.

    Mijn reactie:

    Laat de Xbox One nou maar eerst in Nederland, België en de sneeuwlanden launchen want ik zit nu al meer dan drie maanden op de console te wachten.

    Maar het lijkt me wel een goed idee om een Kinect loze Xbox One uit te brengen, ik zal die wel aanschaffen en dan een paar weken of maanden later Kinect los kopen anders wordt het in één keer zo’n groot geldbedrag.

  3.   
    D_Dog's avatar

    Belachelijk. Kinect is voor mij overbodige troep, en daar betaal je dan 100 euro extra voor die je helemaal niet gebruikt!

  4.   
    Leukste's avatar

    D_Dog schreef, "Belachelijk. Kinect is voor mij overbodige troep, en daar betaal je dan 100 euro extra voor die je helemaal niet gebruikt! "

    Je moet ze één ding nageven. MS is en blijft een volhouder. 🙄

  5.   
    gamepower's avatar

    D_Dog schreef, "Belachelijk. Kinect is voor mij overbodige troep, en daar betaal je dan 100 euro extra voor die je helemaal niet gebruikt! "

    pure onzin!! kinect voegt echt wel veel toe aan de xbox one! ik ga geen praat verkopen, daar heb ik geen zin in …

    en wat is 100 euro 1 GAME+ dlc … jonge toch… goed bezig

  6.   
    Tom's avatar

    Op zich is honderd euro voor de apparatuur echt geen verkeerde prijs. Het is en blijft nou eenmaal een puik stukje technologie. Er missen gewoon nog een boel goede games die Kinect goed integreren, waardoor ook de sceptische gamers een reden hebben er de meerprijs voor neer te leggen.

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    gamepower schreef, "

    ”D_Dog” schreef, "Belachelijk. Kinect is voor mij overbodige troep, en daar betaal je dan 100 euro extra voor die je helemaal niet gebruikt! "

    pure onzin!! kinect voegt echt wel veel toe aan de xbox one! ik ga geen praat verkopen, daar heb ik geen zin in …
    en wat is 100 euro 1 GAME+ dlc … jonge toch… goed bezig"

    Het ligt er maar net aan waar je hem voor gebruikt.