Sony: verkoop PlayStation Vita-games voor 48 procent digitaal

Sony Computer Entertainment heeft een aantal cijfers over de PlayStation Vita naar buiten gebracht. Nee, geen officiële verkoopcijfers, maar juist over verkopen van games. De PlayStation Vita heeft inmiddels bijna 1.000 games te koop en Sony meldt dat 48 procent van de verkochte games digitaal is verkocht.

..of the nearly 1,000 games available for PlayStation Vita, 48% of game sales for the handheld are digital.
Bovendien heeft het bedrijf, toen het een bezoek bracht aan Sony Santa Monica, eraan toegevoegd dat één op de drie Vita-bezitters ook een PlayStation 4 heeft aangeschaft en dat daarvan 250.000 mensen Remote Play hebben getest.
..the firm added that one-in-three Vita owners also purchased a PlayStation 4, and 250,000 of those have tried out Remote Play.
De games die het meest populair zijn met de Remote Play-functie zijn Assassin’s Creed IV: Black Flag, NBA 2K14 en Don’t Starve.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik koop echt nooit digitaal en dan helemaal niet voor de vita want dat slurpt geheugen en ikzekf heb maar een miezerige 16GB kaartje. Dus kopen in de normale winkel blijft een must voor mij.

  2.   
    Hillianii's avatar

    Aan de ene kant vind ik het wel handig als je het hebt over digitaal games kopen, maar zoals je het al zegt het slurpt je geheugen wel ja..

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Als er leuke aanbiedingen in de store zijn die echt verschillen van de winkel dan koop ik ook weleens digitaal op de vita.

  4.   
    smokey1971's avatar

    moet ik nog hebben psvtita maar wacht nog even want er komt een nieuwe uit

  5.   
    Daan's avatar

    Assassin’s Creed Black Flag is ook echt helemaal aangepast aan de Vita, waardoor het best lekker speelt. 🙂

  6.   
    JV0472's avatar

    Ikzelf denk dat dit de laatste generatie is met Retail games, of de games die je in Retail koopt zullen een code hebben zoals activatie bij steam werkt