Alle toekomstige nieuwe game-modi voor Titanfall zullen gratis zijn

We leven tegenwoordig in een tijdperk waarin DLC de normaalste zaak van de wereld is. Niemand vindt het meer vreemd om, na de release van een game, nog eens 10 euro extra neer te tellen voor een zootje nieuwe maps en modi. Hoewel Respawn Entertainment in de toekomst ook betaalde DLC voor Titanfall zal uitbrengen, heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt dat alle game-modi die het gaat toevoegen, voor iedereen gratis te spelen zullen zijn.

Op die manier wil Respawn voorkomen dat bepaalde modi slechts voor een deel van de spelers toegankelijk zijn. De ontwikkelaar werkt zoals gezegd momenteel wel aan betaalde DLC, maar deze voegt hoofdzakelijk nieuwe mappen (en mogelijk wapens) toe. Het eerste DLC-pakket zal 10 dollar kosten en “gratis” zijn voor bezitters van een Season Pass (die verkrijgbaar is voor 24,99 euro).

Daarnaast maakte Respawn-oprichter Vince Zampella bekend dat er dubbele XP-weekends voor Titanfall op komst zijn. Wanneer de eerste precies zal plaatsvinden, wilde Zampella helaas nog niet zeggen. Eén ding is al wel duidelijk: Titanfall-spelers hoeven zich de komende tijd niet te vervelen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren