Bétakey Extravaganza: doe aankomend weekend mee met Wildstar


Aankomend weekend gaat alweer het derde bétaweekend van start voor Wildstar! De vorige keer waren de codes binnen een half uur vergeven en dus hebben we ditmaal veel meer codes, zodat we veel meer mensen blij kunnen maken. De béta begint aanstaande vrijdag om 15:00 uur en zal lopen tot maandagochtend 07:59 uur. Wil je meedoen? Dat kan hieronder!

Wildstar is de nieuwe MMO waarmee NCSOFT en het ambitieuze Carbine Games ons hart voor samen spelen en samen delen wil veroveren. Het doel is geen duizend in een dozijn MMO, maar bekende en onbekende MMO-elementen in heel verfrissend jasje stoppen. Of Carbine Games op de goede weg is kun je in de aankomende beta zelf gaan testen.

Spelers reizen af naar de onbekende planeet Nexus. Hier leefde voor lange tijd een zeer succesvol Alien ras, de Eldan. De samenleving en technologieën van de Eldan waren zeer geavanceerd en superieur aan alle andere samenlevingen in het universum. Op onverklaarbare wijze is het ras van de planeet verdwenen en een lege planeet om te ontdekken is overgebleven. Technologieën liggen voor het oprapen, er is genoeg flora en fauna om te onderzoeken, mysterie vind je onder elke steen, maar er loert ook gevaar om de hoek. Daar komen gegarandeerd veel andere rassen op af om een graantje van mee te pikken. De één met de intentie om te onderzoeken en de ander om een mooi slaatje uit te slaan. De planeet Nexus is nu dan ook een drukke plek waar iedereen op onderzoek uit is.

  1.   
    Nuffsaid's avatar

    Ok ik heb mijn key binnen.
    Waar haal ik de beta client weg? 😆

    *Edit: Gevonden (http://wildstarbeta.patcher.ncsoft.com/Wildstar.exe)

  2.   
    fdennis's avatar

    Misschien eens proberen. Maar de mmo is van Ncsoft. Waar ik toch zeker geen fan van ben. Ze hadden toen ook een mmo genaamd Aion. Wat echt een enorme flop was. En de beelden die ik heb gezien van Wildstar lijken erg veel op die van World of Warcraft.

  3.   
    Nuffsaid's avatar

    Aeion vond ik ook niks, maar voor Aion hadden ze Tabula Rasa. Wat ik persoonlijk een geweldige game vond, beste MMO die ik ooit heb gespeeld.

    En inderdaad, ziet er nogal kinderlijk en beetje a la World of Warcraft uit.
    Maarja een poging wagen in de beta lijkt mij geen kwaad kuinnen, verwacht eigenlijk ook niet dat ik de game ga kopen en spelen.

  4.   
    WoKingNL's avatar

    De websites met account inloggen/maken werken allebei niet voor mij, altijd een hekel aan die website van ncsoft gehad ook toen ik aion en guild wars probeerde ><

  5.   
    ShadyXL's avatar

    Ik had de vorige béta gespeeld, maar ik vond het niks. Ik hou het voorlopig nog bij Guild Wars 2.