Dishonored 2 wordt mogelijk tijdens E3 2014 onthuld

Al vrij snel na de release van Dishonored en de geplande DLC schreeuwden fans om meer. Een vervolg op Dishonored leek heel logisch, al liet Bethesda er vooralsnog niets over los. Volgens een mysterieuze foto die sinds kort op het internet zwerft, lijkt de kans te bestaan dat we tijdens de E3 van dit jaar de onthulling van Dishonored 2 mogen meemaken.

Onderstaande foto lijkt te zijn genomen tijdens een soort presentatie, waarbij de E3 2014 genoemd wordt als ook de subtitel/hashtag ‘Darkness of Tyvia’. Neem het allemaal met een gepaste hoeveelheid zout, want zonder een formele aankondiging van ontwikkelaar Arkane of Bethesda is het slechts een gerucht. En het is immers niet heel moeilijk om een dergelijke foto in elkaar te knutselen, dus of het een hoax is of toch de waarheid…. dat blijft nog even in het midden.

Het aftellen is begonnen richting de E3, die dit jaar van 10 tot en met 12 juni plaats gaat vinden in Los Angeles.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Dishonored was wel een toffe game dus een vervolg zal er wel komen. Nog maar 3 maandjes en dan is de E3 er weer, bsn benieuwd.

  2.   
    R1chardTM's avatar

    Doet me er aan denken dat ik de eerste Dishonored nog eens op de hoogste moeilijkheidsgraad uit wil spelen.

  3.   
    Daniel Z's avatar

    Moet me nog een keer door Dishonored heen worstelen. Vond het begin niet erg goed, en dat terwijl de setting mij zeer aanspreekt.

  4.   
    fdennis's avatar

    Genoten van deel 1. Hopelijk word deeltje 2 idd onthuld.

  5.   
    Carcass's avatar

    Hopen dat ze de gameplay wat onderhanden nemen ! Deel 1 kon me niet echt bekoren.