GN Lunchtip: Speel alvast Luftrausers!


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Gisteren verscheen het nieuws dat Luftrausers, een game van de Nederlandse indie-ontwikkelaar Vlambeer, op 18 maart verschijnt voor PlayStation 3, PlayStation Vita en pc en dat is natuurlijk uitstekende reden om de game eens in het zonnetje te zetten in deze lunchtip. Hieronder kan je namelijk Luftrauser, het prototype van Luftrausers, spelen!


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Final Fantasy VII: Cloud gaat boodschappen doen.
Eet smakelijk!

  1.   
    Tom's avatar

    First try een highscore van 600 met 49 kills. Wie meer? ๐Ÿ˜‰

  2.   
    Hitman047's avatar

    Sta momenteel 2e van de dag. Iets meer dan 2000 punten.

    Moet beter kunnen. ๐Ÿ™‚

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Na een drietal pogingen verspreid over de dag blijf ik steken op 900, inmiddels niet eens meer goed genoeg voor een plek in de dagelijkse top tien. ๐Ÿ™

  4.   
    Moodey's avatar

    600, 48 kills.. Not bad voor een eerste keer… Vind het eigenlijk best wel awesome

  5.   
    Flapjack's avatar

    wat zijn de controls. schieten doe mij moeilijk

  6.   
    Leon 2.0's avatar

    Flapjack schreef, "wat zijn de controls. schieten doe mij moeilijk"

    Vliegen doe je met de pijltjes, schieten met ‘x’. Tip: Als je niet schiet, wordt je vliegtuig gerepareerd, dus gebruik dat in jouw voordeel. ๐Ÿ˜‰