Groot nieuws vanavond van Ubisoft; onthulling releasedatum Watch_Dogs?

Op de Facebook-pagina van Ubisoft is het bericht verschenen dat we vanavond om 18.00 uur groot nieuws van de uitgever mogen verwachten. Hoewel dit natuurlijk van alles kan zijn, zoals bijvoorbeeld de onthulling van Assassin’s Creed V, lijkt de kans vrij groot dat de releasedatum van Watch_Dogs dan toch eindelijk onthuld zal gaan worden.

Een Twitter-account van de Britse retailer GAME heeft namelijk naar buiten gebracht dat de release van Watch_Dogs op 27 mei is en inmiddels is deze tweet natuurlijk al weer verwijderd. Het lijkt op zijn minst toch bijzonder toevallig dat beide nieuwtjes rond dezelfde tijd de wereld in zijn gebracht en wellicht heeft GAME dan ook voor zijn beurt gesproken. Eén ding is zeker, vanavond komen we om 18.00 uur meer te weten, houd GamersNET dus in de gaten!

Update: Inmiddels kunnen we vrijwel zeker zeggen dat deze grote onthulling de bekendmaking is van de releasedatum van Watch_Dogs. Meer hierover lees je in dit nieuwsbericht en bekijk ook de vroegtijdig uitgelekte trailer!

  1.   
    Hitman047's avatar

    Gelekte trailer is al gelekt. (Mirror)

    Releasedatum klopt. 😉

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Gelekte trailer is al gelekt. (Mirror)
    Releasedatum klopt. 😉 "

    Ik was er al druk mee bezig. 🙂 Trailer staat inmiddels online.