Lollipop Chainsaw bereikt miljoen verkochte exemplaren

Lollipop Chainsaw, die game met de schaarsgeklede cheerleader, zombies en regenboogjes, heeft een mooie mijlpaal weten te bereiken. Het spel is wereldwijd meer dan een miljoen keer verkocht en dat mag gerust een mirakel heten. De games van ontwikkelaar Grasshopper Manufacture zijn namelijk dan wel veelal uniek, financieel succesvol zijn ze niet vaak te noemen.

Zo waren de verkoopcijfers van Shadows of the Damned alles behalve indrukwekkend en wist Kiler is Dead het zelfs in thuisland Japan -op zijn zachtst gezegd- matig te presteren.

In Japan wordt het heuglijke nieuws omtrent Lollipop Chainsaw gevierd met een fikse korting op de digitale versies van het spel, waardoor je de game voor omgerekend zo’n acht euro kunt binnenhalen. Of uitgever Warner Bros. in het Westen ook met een dergelijke actie komt, is echter nog onzeker.

  1.   
    Chi.exe's avatar

    Heb deze bij mijn vriend gespeeld en vind het een erg geinig spel. Mocht er een korting komen hier, dan haal ik. hem misschien wel. Of leen ik hem van mijn vriend. :’) Plus Tara Strong die de stem van Julliet is is ook een leuk pluspuntje.