Mario Kart 8: Limited Edition aangekondigd; bevat Spiny Shell Collector’s Item

Nintendo Nederland heeft ons vandaag verblijd met het nieuws dat Mario Kart 8 niet alleen een normale editie krijgt bij release, maar ook een Limited Edition. Deze gelimiteerde versie van de game bevat naast het spel zelf, tevens de gevaarlijke Spiny Shell als collector’s item, leuk om in je kamer te laten schitteren.

Om je voor te bereiden op het achtste deel in de serie, kun je op 27 maart bovendien de originele Super Mario Kart (Amerikaanse versie) in de eShop aanschaffen voor 7,99 euro en alvast oefenen voor Mario Kart 8. Koop je voor 30 juni 2014 Super Mario Kart en tussen 30 mei en 30 juni 2014 Mario Kart 8 in de eShop, dan krijg je 7,99 euro korting op Mario Kart 8.

Mario Kart 8 verschijnt op 30 mei exclusief voor de Wii U.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    firehopper211's avatar

    Denk dat ik dan even mijn pre-order moet veranderen πŸ™‚ en ik heb zelf de originele cardtridge van SMK hier nog liggen voor de SNES! πŸ˜‰

  2.   
    Johan L's avatar

    Ziet er mooi uit! Misschien toch maar even pre-orderen πŸ™‚

  3.   
    Leukste's avatar

    ”firehopper211″ schreef, "Denk dat ik dan even mijn pre-order moet veranderen πŸ™‚ en ik heb zelf de originele cardtridge van SMK hier nog liggen voor de SNES! πŸ˜‰ "

    Ook ik heb de SNES SMK nog liggen met SNES. Heb alleen geen Wii U voor Mario Kart 8.

  4.   
    mrb80's avatar

    Eindelijk een nieuwe mario kart, en in HD. Binnenkort maar eens de Wii-U afstoffen πŸ˜€

  5.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ziet er leuk uit maar op 30 mei ga ik echt geen Mario Kart 8 spelen op de Wii U. Ik zit dan al volop te genieten van Aiden Pearce’s actie in Watch_Dogs!

    Hacking is our weapon, Spiny Shell is not our weapon (maybe it’s the virus?). πŸ˜‰

  6.   
    Valent!jn's avatar

    Nu nog een bundel! πŸ˜€