Dead Nation verschijnt deze week voor PlayStation Vita

Begin maart verscheen met de Apocalypse Edition de PlayStation 4-versie van de game Dead Nation, die oorspronkelijk verscheen voor de PlayStation 3. Je zou bijna vergeten dat Sony tijdens de E3 van 2013 ook al had bekendgemaakt dat de topdown shooter ook zijn opwachting zou gaan maken op de PlayStation Vita. Nadat het lang stil is gebleven rondom de handheld-versie van Dead Nation, heeft Sony nu laten weten dat de zombiegame deze week zal verschijnen op de PlayStation Vita.

De game van Resogun- en Super Stardust-ontwikkelaar Housemarque is geport door Climax Studios, de studio die ook verantwoordelijk was voor de PlayStation 4-port. Voor PlayStation 3-bezitters van Dead Nation met een Vita is er daarnaast goed nieuws, want als je al over de PlayStation 3-versie van de game beschikt, krijg je een gratis exemplaar voor de Vita. Deze Cross-buy-ondersteuning geldt ook voor de Road of Devastation DLC.

Als je niet over de PlayStation 3-versie van Dead Nation beschikt, moet je 7,99 euro neertellen voor de game en de Road of Devastation DLC kost 3,99 euro. Je kan echter ook een bundel met de basisgame en downloadable content aanschaffen waar je in plaats van 11,98 euro slechts 9,99 euro aan kwijt bent.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Dat betekent dat ik de game op zowel PlayStation 3, PlayStation 4 als Vita kan spelen, zonder er ooit voor betaald te hebben. ๐Ÿ˜› PS4-versie was gratis met PS+, het PlayStation 3-exemplaar kreeg ik nadat PSN gehackt was en de Vita-versie is nu dus gratis dankzij Cross-Buy. Niet slecht. ๐Ÿ™‚

  2.   
    soldierarjan's avatar

    ”Leon 2.0″ schreef, "Dat betekent dat ik de game op zowel PlayStation 3, PlayStation 4 als Vita kan spelen, zonder er ooit voor betaald te hebben. ๐Ÿ˜› PS4-versie was gratis met PS+, het PlayStation 3-exemplaar kreeg ik nadat PSN gehackt was en de Vita-versie is nu dus gratis dankzij Cross-Buy. Niet slecht. ๐Ÿ™‚ "

    Voor mij precies het zelfde.
    Heb de game al wel op ps3 en pas op ps4 uitgespeeld dus de vita versie speel ik messchien deze zomer op vakantie ofzo.