GN Lunchtip: De Battlefield 4-mappen bestaan echt


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De meeste multiplayermaps uit Battlefield 4 bevatten nogal iconische elementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de wolkenkrabber in Siege of Shanghai, de spoorlijn in Golmud Railway en de radarschotel van Rogue Transmission. De onderstaande foto’s bevatten stuk voor stuk van deze kenmerkende onderdelen van de Battlefield 4-mappen. Weet jij bij iedere foto de bijbehorende map uit Battlefield te noemen?

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Vingerknip de Super Mario-tune.

Eet smakelijk!

  1.   
    Basman01's avatar

    Nice ๐Ÿ˜€

  2.   
    Tadao's avatar

    Ik zie de pracht er wel van in maar snap niet wat het zo bijzonder/onbekend zou maken

  3.   
    Goldcobra's avatar

    Rogue Transmission

    Golmund Railway

    Dragon Pass (of Guilin Peaks, ik haal ze altijd door elkaar)

    Siege of Shanghai

    Zavod 311

    Lancang Dam

    Operation Dawnbreaker

    Flood Zone

    Hainan Resort

    Operation Locker

    Parcel Storm

  4.   
    ronineter's avatar

    die tanks zijn verkeerd, Wat ik van de filmpjes heb gezien waren het T-54 of T-55 tanks. Echter zijn dit in de foto T-62 tanks.

  5.   
    420blazeit's avatar

    ronineter schreef, "die tanks zijn verkeerd, Wat ik van de filmpjes heb gezien waren het T-54 of T-55 tanks. Echter zijn dit in de foto T-62 tanks. "

    Boeieeee

  6.   
    Alfa Warrior's avatar

    ronineter schreef, "die tanks zijn verkeerd, Wat ik van de filmpjes heb gezien waren het T-54 of T-55 tanks. Echter zijn dit in de foto T-62 tanks. "

    DICE is net iets te goedkoop bezig om een nieuw model tank in het spel te stoppen, daarbij zijn ze “gebaseerd op” en niet 1:1 replica mappen ๐Ÿ™‚

  7.   
    Tadao's avatar

    420blazeit schreef, "

    ”ronineter” schreef, "die tanks zijn verkeerd, Wat ik van de filmpjes heb gezien waren het T-54 of T-55 tanks. Echter zijn dit in de foto T-62 tanks. "

    Boeieeee"

    Laten we de tank comment eerder behandelen als een fun fact dan kritiek,ok?

  8.   
    Moodey's avatar

    Ziet er wel vet uit. alleen de resort lijkt niet op de map

  9.   
    Andrevantoever's avatar

    Wel leuk feitje om te weten! ๐Ÿ™‚