GN Lunchtip: Maak GTA 5 onveilig met een UFO!


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Hoewel een pc-versie van Grand Theft Auto 5 vooralsnog uitblijft, houdt dit modders niet tegen om te stoeien met de game. Creatievelingen hebben namelijk al de nodige mods voor de console-versie ontwikkeld. Wat dacht je bijvoorbeeld van de onderstaande mod, waarmee je Los Santos onveilig kan maken met een heuse UFO!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Een comic review van Dark Souls.

Eet smakelijk!

  1.   
    Tadao's avatar

    Had van een vliegende schotel wel wat snellers verwacht

  2.   
    thijsknvb's avatar

    hahaha geniaal. Ik hoop echt dat GTA 5 naar de PC komt zodat ik lekker veel mods kan downloaden. 🙂

  3.   
    Moodey's avatar

    hoe zou je die mods ooit op je console krijgen? lijkt me wel vet als er gewoon een mods database zou toegevoegd worden waarmee je mods kunt sharen, downloaden en zo

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Moodey schreef, "hoe zou je die mods ooit op je console krijgen? lijkt me wel vet als er gewoon een mods database zou toegevoegd worden waarmee je mods kunt sharen, downloaden en zo"

    Hun spelen het denk ik op de pc in 1 een emulator, de disc hebben ze dan gewoon op hun pc staan.