Guild banks in The Elder Scrolls Online tijdelijk uitgeschakeld

Zenimax Online heeft de guild banks in zijn MMORPG The Elder Scrolls Online tijdelijk gesloten. De ontwikkelaar deed dit naar aanleiding van een fout die het mogelijk maakte om items via deze banken eenvoudig te dupliceren.

Mensen die gebruikmaakten van dit beveiligingslek, liepen binnen de kortste keren rond in legendary gear met miljarden goudstukken op zak. Dit leidde ertoe dat de in-game economie instortte; geld en items werden immers plotseling waardeloos.

Zenimax Online heeft de cheaters inmiddels permanent verbannen en het bedrijf werkt momenteel aan een oplossing. Naar verwachting zullen de guild banks weer open gaan als het lek is gedicht.

  1.   
    squidgyboy's avatar

    hoppelijk kan ik nog wel bij mijn items die op de bank staan… 8)

  2.   
    thijsknvb's avatar

    ik vind het echt een top spel. Alleen ze zijn de laatste tijd wel veel bezig met het fixxen van de servers etc.

  3.   
    Sa.'s avatar

    Tot nu toe is het echt een top game! Speel het vaak met een vriend. (En wat online kennissen) Al word er de laatste tijd wel veel aan de EU server gefixed. Kon gisteravond bijvoorbeeld niet spelen. Maarja, we moeten iets overhebben voor een bug-vrije game.

    PS: Fijn Pasen allemaal!

  4.   
    john mor's avatar

    Is idd superspel. Speel niks anders meer. Ondanks de foutjes die er nog in zitten is het puur genieten.

  5.   
    HWSHHZ's avatar

    https://www.youtube.com/watch?v=VaiHTvifGt0

    Beetje toepasselijk voor de game…

  6.   
    Goregash's avatar

    Ik speel dit spel nou al een tijdje en heb veel verschillende chars/stijlen om mee te spelen. Maar ik moet toch zeggen dat ik echt gestoord wordt van de hoeveelheid quests die je door bugs niet kan afronden. Reloggen heeft helaas geen effect en vaak kan ik de volgende dag pas af maken waar ik mee bezig was. Omdat veel quests in een chain lopen is dit erg frustrerend want je staat ineens stil en kan niks. Van Loading screens die niet verder willen tot bazen die niet willen spawnen.

    Hoop echt dat ze dat eruit fixen want de game is verder zo stierlijk goed. Mega veel goede verhalen in de quests en de gameplay is ook onwijs leuk. Al moet ik zeggen dat Melee ook wel een fixje kan krijgen. Vaak sla je namelijk gewoon door monsters heen.

    Al in al is het absoluut een aanrader. Echt een mega goed spel en heerlijk weg te spelen. Veel te doen en mooie gebieden 🙂

  7.   
    Tadao's avatar

    HWSHHZ schreef, "https://www.youtube.com/watch?v=VaiHTvifGt0
    Beetje toepasselijk voor de game…"

    Nou ja.. toepasselijk voor de Skyrim specifieke fanbase, misschien xP Er zijn geen echte dragonborn in ESO, maar wel spellswords die zichzelf volgens mij wel een beetje hebben laten fascineren met draken xP

    Maarja, singleplayer en met vrienden spelen zijn beiden vermakelijk in het spel. Voice acting is goed genoeg en helpt daar gigantisch bij, ze hebben besloten naar de beta testers goed te luisteren en emotes in het spel te stoppen zowel als NPC’s en monsters niet ‘ethereal’ te maken, als in je loopt niet door ze heen, en het blijft een mooi gevoel als zo’n anker valt en iedereen stormt erop af. Alleen wel zonde van de lore van tijd tot tijd dat die erg gebroken kan zijn.

    Dat en ik heb last van de “Elder Scrolls Vloek.” Ik blijf nieuwe chars maken om andere dingen te proberen en wil het gewoon van tijd tot tijd een tijdje los laten en later weer oppakken, wat een beetje onhandig is in verband met de subscriptie, maar ik begrijp de redenen erachter wel xP