Octodad wankelt volgende week naar de PlayStation 4

Octodad: Dadliest Catch had oorspronkelijk in maart al verkrijgbaar moeten zijn voor Sony’s console, maar helaas liet ontwikkelaar Young Horses begin dit jaar weten dat het zich genoodzaakt zag de game uit te stellen. Gelukkig wordt ons geduld niet al te lang meer op de proef gesteld, want volgende week kunnen we eindelijk aan de slag met de wankelende octopus Octodad.

De game zal vanaf aanstaande woensdag verkrijgbaar zijn in de PlayStation Store en krijgt een prijskaartje van 13,99 euro opgeplakt. PlayStation Plus-bezitters krijgen gedurende de eerste week na de release 20 procent korting en kunnen het spelletje dus voor 11,20 euro aan hun collectie toevoegen.

Nu de PlayStation 4-versie van Octodad klaar is, heeft Young Horses tijd voor een nieuw project. Wat dit zal gaan worden is momenteel nog onbekend. De ontwikkelaar liet eerder al weten dat het overweegt om de Octodad uit te brengen voor de Xbox One, dus mogelijk zullen bezitters van Microsofts console in de toekomst ook in de huid kunnen kruipen van de charismatische octopus.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren