Soap MacTavish keert terug in Call of Duty: Ghosts DLC?

Het lijkt erop dat oude bekende John ‘Soap’ MacTavish, bekend van de Call of Duty: Modern Warfare games, terugkeert richting de serie. Een recente tweet van ontwikkelaar Infinity Ward teast namelijk onderstaande afbeelding met het bijschrift ‘Continue YES NO’, waardoor een terugkeer natuurlijk zeer aannemelijk is.

In welke vorm Soap in de serie, en met name in Call of Duty: Ghosts, terugkomt is niet duidelijk. Echter, hem in een DLC-pack stoppen klinkt niet heel gek, want ook Captain Price en Vladimir Makarov schitterden al eerder in een multiplayer Legends Pack. De inhoud van deze DLC was onder andere een skin, wapencamouflage en customisation opties.

Wij wachten de onthulling van Infinity Ward af.

  1.   
    Disnoxxio's avatar

    Het is eigenlijk best triest dat je op deze manier terug gaat verlangen naar het hoogtepunt van de serie cod4, sindsdien 1 grote dalende lijn :(.

  2.   
    ShadyXL's avatar

    Wordt gewoon een customization pack van €2,99. Weet ik nu al. Binnenkort koop je ook schoenen in Ghosts voor een euro.

  3.   
    Leukste's avatar

    ShadyXL schreef, "Wordt gewoon een customization pack van €2,99. Weet ik nu al. Binnenkort koop je ook schoenen in Ghosts voor een euro."

    Tja, het enige wat je eraan kan doen is het niet te kopen.

  4.   
    Overload14's avatar

    Wel sneu dat ze tegenwoordig voor zon dingen toch nog geld proberen af te troggelen. Persoonlijk vind ik dat je zulke skins van personages van de vorige games gratis zou moeten krijgen als je de vorige delen bezit. Dan is het meer een beloning voor de veteranen zeg maar.

  5.   
    Chinook's avatar

    Snoop Dogg wordt ook een voice in online.