Ubisoft Reflections-medewerker hint per ongeluk naar nieuwe Prince of Persia

Afgelopen weekend meldden we jullie al dat Ubisoft volgens een anonieme bron werkt aan een 2D-avontuur van Prince of Persia. Het lijkt erop dat deze tipgever de waarheid sprak, want Ubisoft Reflections-medewerker Drew James heeft via Twitter (per ongeluk?) gehint naar een nieuwe game van de Perzische prins.

De Tweet – die inmiddels alweer is verwijderd – toont de grafische evolutie van de prins, met daaronder de tekst “What next for #PrinceOfPersia?” Een duidelijkere hint kan je bijna niet geven, dus het is niet zozeer de vraag of Ubisoft momenteel werkt aan een nieuw Prince of Persia-spel; de vraag is meer wanneer we de onthulling kunnen verwachten. Wij houden onze oren en ogen de komende tijd in ieder geval wagenwijd open.

  1.   
    Sa.'s avatar

    Hopelijk geen 2d game, ik heb eigenlijk wel weer zin een een vette 3D next-gen game!

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Verwacht binnen paar weken wel aankondiging zo net voor de e3 denk niet dat ubisoft deze titel pas aankondigt op de e3 zelf.

  3.   
    ShadyXL's avatar

    Ik zou een 2/2.5D PoP niet erg vinden, maar ik wacht echt zo erg op een 3D PoP. The Forgotten Sands was best een leuk spel, maar Sands of Time, Warrior Within en The Two Thrones waren gewoon prachtige games (qua story en graphics (in die tijd)). Ik hoop dat ze meer richting die 3 games gaan. Misschien een vervolg op TTT? Geen 2008 PoP alsjeblieft..
    Pff, nu heb ik zin om Prince of Persia te spelen.. SoT, WW en TTT <3 Gelijk even installeren. Heb trouwens WW en TTT nog ergens liggen voor de Xbox (originele).

  4.   
    thijsknvb's avatar

    ik hoop echt op een open world game maar dat word het waarschijnlijk niet.

  5.   
    LightFasher's avatar

    Next gen graat, ook al ben ik daar zelf nog niet aan toe :). BWaaaaaaaaaaaaaHhhhhhhhhhh.