EpiCon opgesplitst in twee edities: Summer en Winter 2014

EpiCon, de beurs die dit jaar voor het eerst wordt gehouden, op 6 en 7 juli, waar je kunt gamen, meedoen aan de ESL League, workshops bijwonen, cosplayer zijn, meet & greets meemaken en nog veel meer, krijgt nu al een tweede editie. Dit laat de organisatie weten via Facebook.

Op 6 en 7 juli zal EpiCon Summer 2014 plaatsvinden in de Brabanthallen te Den Bosch en de tweede editie bevindt zich op 6 en 7 december als EpiCon Winter 2014, tevens in Den Bosch. De reden dat er dit jaar al tweemaal EpiCon wordt georganiseerd is wegens grote interesse.

EpiCon 2014 wordt opgesplitst in twee edities. Wegens grote interesse van verschillende partijen heeft de organisatie besloten om dit jaar twee EpiCon edities te organiseren, waarmee de kwaliteit van beleving gegarandeerd kan worden. Op 5 en 6 juli a.s. vindt EpiCon Summer 2014 plaats in de Brabanthallen te Den Bosch. Voor slechts € 12,50 kunnen bezoekers van EpiCon Summer genieten van een spectaculair aanbod aan gaming, eSports, Game of Thrones en zombies.

EpiCon Winter 2014 vindt plaats op 6 en 7 december, waar niet alleen de werelden van gaming en cosplay samen komen, maar een complete entertainment beleving wordt neergezet met film, show, optredens en meer, uniek voor Nederland.

Voor meer informatie verwijzen wij jullie door naar de website van EpiCon.

  1.   
    WoKingNL's avatar

    Bizar dat ze al zoveel animo hebben, ik ga er van de zomer ook wel even een dagje kijken als ik tijd heb.

  2.   
    ShadyXL's avatar

    Nog nooit van gehoord 😛 Den Bosch is 10-15 minuten rijden voor mij, dus misschien dat ik een kijkje neem.