FIFA 14 World Cup-modus uitgesteld door EA

Officieel zou vandaag de zogenaamde World Cup-modus verschijnen voor de last-gen consoles en pc, maar deze is uitgesteld door ontwikkelaar EA. De World Cup-modus is een gratis update voor FIFA 14 en geeft gamers de mogelijkheid om het WK zelf te spelen. De update bevat de 32 nationale elftallen die dit jaar meedoen aan het WK.

Bovendien kun je na het installeren van de update spelen met de speciale Adidas Brazuca-bal, aan de slag gaan met de nationale Team Kits en spelen in het Estadio do Marcana-stadium. Als kers op de taart krijgt de game een flinke grafische make-over, om je helemaal in de WK-stemming te krijgen. Helaas brengt EA vandaag naar buiten dat de update tot nader order is uitgesteld:

Knowing that our players have been so excited for these new modes made it a tough decision. However, as we progressed through final testing we encountered unforeseen issues that would affect all users who downloaded the update, so it’s important to address them first before release.
Vanavond geeft EA meer informatie omtrent de update. Houd GamersNET dus in de gaten.

  1.   
    Leukste's avatar

    Beter laat dan nooit content uitstellen, omdat het nog niet klaar is. Maar kom op, dit is wel zowat het allerlaatste moment om zo iets te doen. Het is maar gratis toegevoegde content, maar EA heeft al wat negatieve publiciteit gehad de laatste tijd. Dan wel door “haters” dan wel door media. Ook dit zal het imago van EA niet veel goed doen voor mensen die hier naar uit keken. Vraag me af of ze dit zelf al eerder wisten aangezien ze wel met aanbiedingen voor de game zelf kwamen met het oog op deze extra content die je tegemoet kon zien bij de game. In een eerder nieuwsbericht op GN werd al aangegeven hoe de content zou gaan werken. Ben benieuwd wat de reden van het uitstel is. We zullen het wel zien in de reactie vanavond.

    PS: Misschien moesten ze mensen die niet deel gaan nemen aan het WK uit de selectie schrappen? (van der Vaart) etc. 🙄