Werkt Sony samen met Dark Souls-ontwikkelaar From Software aan ‘Project Beast’?

Nadat From Software in samenwerking met Sony de PlayStation 3-exclusive Demon’s Souls ontwikkelde, ging het daarna aan de slag met Dark Souls. Deze games werden uitgegeven door Namco Bandai en verschenen niet alleen voor de PlayStation 3, maar ook voor Xbox 360 en pc. Al langer zijn er vage geruchten dat Sony wellicht met een Demon’s Souls 2 op de proppen komt, maar nu is er wellicht bewijs voor een dergelijk project boven tafel gekomen.

Want hoewel de bron van de onderstaande screenshots wat dubieus is, ogen de screenshots toch wel degelijk plausibel. Het gaat hier om Project Beast, een werktitel, dat ontwikkeld wordt door From Software in samenwerking met de Japan Studio van Sony, een game die logischerwijs voor de PlayStation 4 in de maak is. Hoewel de beelden zeker aan een Demon’s Souls-achtige game doen denken, wordt er opvallend genoeg ook gerept over shotguns.

[SCREENSHOTS]

Mocht Project Beast daadwerkelijk bestaan en geen hoax zijn, dan zullen we er ongetwijfeld meer over horen tijdens de E3. Er zijn echter ook aanwijzingen voor een onthulling tijdens de Tokyo Game Show.

  1.   
    fdennis's avatar

    Heb echt zo’n voorgevoel dat Sony helemaal los gaat op de E3. Verwacht dat ze minimaal 3/4 nieuwe onbekende titels gaan revealen. En wie weet hoort Project Beast daar ook wel bij.

  2.   
    NoFearz's avatar

    Een fog gate, duidelijk een opvolger van Demon’s Souls aangezien het al te snel is voor Dark Souls 3 😛

  3.   
    fabiankok's avatar

    Oeeeh perfect! Heb sinds een week dark souls en ben Verslaafd. Wachten op een afgeprijsde dark souls 2, en daarna met deze aan de slag 😀

  4.   
    Caroldus_Maximus's avatar

    NoFearz schreef, "Een fog gate, duidelijk een opvolger van Demon’s Souls aangezien het al te snel is voor Dark Souls 3 :P"

    Die fog gate geeft het idd wel weg 🙂

  5.   
    Hitman047's avatar

    Zou best kunnen.

    Miyazaki’s geheime project?

  6.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Vermaak mij prima met Dark Souls 2 dus deze mag er wel komen. Ben alleen geen fan van vuurwapens in dit soort games..

  7.   
    Null's avatar

    Dalijk zijn die demon souls 2 geruchten nog echt ook