Al het Ubisoft E3 2014-nieuws op een rijtje

De persconferentie van Ubisoft was best laat in de avond, dus het zou zomaar kunnen dat je die hebt gemist. Daarom hebben we hierbij al het nieuws van de Franse uitgever bij elkaar gezet.

Mocht je alle hoogtepunten in een korte tijd willen zien, dan hebben we een samenvatting van Tom met alle grote onthullingen van Ubisofts Media Briefing 2014:

Al het nieuws: Trailers:
  1.   
    Tadao's avatar

    Dit lijkt een tikje meer geordend dan het Sony nieuws…

  2.   
    Leukste's avatar

    Tadao schreef, "Dit lijkt een tikje meer geordend dan het Sony nieuws…"

    Sony had ook behoorlijk wat te melden en liep behoorlijk uit. En dan om iets voor 5 uur ’s nachts nog een lijst voor je community online posten zodat ze gemiste onderwerpen al kunnen terugzien heb ik behoorlijk respect voor. Het is volgens mij ook al behoorlijk bijgewerkt weer vanochtend. Dus ook daar wordt aan gewerkt zo te zien. ๐Ÿ˜‰

    Ubisoft had voor mij ook wel 2 mooie titels. Maar vond zelf dat onder andere The Crew beeldmateriaal tekort kwam. En stelde mij ook wel een beetje teleur. Daar had ik echt wat meer van verwacht. En niet ook nog eens een uitstel naar 11 november.

  3.   
    nick1295's avatar

    Ubisoft heeft volgens mij een hele mooie toekomst voor zich. Mede door aankondigingen zoals Rainbow Six: Siege , AC Unity en The divison.

  4.   
    Hillianii's avatar

    Jammer alweer geen Beyond Good & Evil 2 dit jaar.. ๐Ÿ™

  5.   
    BeSmooth58's avatar

    Voor mij heeft Ubisoft deze E3 ‘gewonnen’.
    Wat een games laten ze zien! En wat gaat me dit weer veel geld kosten..

  6.   
    Daan's avatar

    Ik mis Sjors nu al! ๐Ÿ™

  7.   
    Sa.'s avatar

    Ubisoft Ubisoft…. Mijn portomonne doet nu al pijn….

  8.   
    Andrevantoever's avatar

    Maar vast geld opzij gaan zetten voor deze geweldige games! En de nieuwe Assasins Creed komt gelijk op de release in huis! Wat een geweldig spel!!
    ๐Ÿ˜†