Boxart van Cryteks Homefront: The Revolution verschijnt vroegtijdig online

Na het faillissement van THQ werden de diverse studio’s en games van de uitgever verkocht aan de hoogste bieder. Zo ook de rechten op de Homefront-franchise, waarvan het eerste deel werkt ontwikkeld door het ter ziele gegane Kaos Studios. Deze rechten werden opgekocht door Crysis-ontwikkelaar Crytek waarvoor de Duitse studio iets meer dan een half miljoen voor heeft neergelegd.

Momenteel is Crytek dan ook bezig met de ontwikkeling van Homefront 2 en nu hebben we ongepland al wat informatie over dit tweede deel uit de first person shooter-reeks verkregen. De Zweedse website FZ.se heeft namelijk de onderstaande boxart van de PlayStation 4-versie van Homefront: The Revolution getoond. Inmiddels is de afbeelding van de website verdwenen en het lijkt aannemelijk dat Crytek ons binnenkort meer verteld over Homefront: The Revolution.

Homefront: The Revolution zou in 2015 moeten verschijnen en wordt uitgegeven door Deep Silver. Over een PlayStation 3- of Xbox 360-versie is tot op heden niet gerept, dus het lijkt aannemelijk dat de shooter enkel voor de huidige generatie consoles zal verschijnen.

  1.   
    Hitman047's avatar

    De officiële aankondiging volgt later vandaag. 😉

    Platformen zijn overigens PC, PS4 en Xbox One

    Ben benieuwd of dit een sequel of een reboot is.

  2.   
    fdennis's avatar

    Eindelijk een echte next gen game dus. Zou eens tijd worden. De vorige deel was echt triest slecht. Ik hoop dat Crytek wel de potentie van Homefront kan laten zien. Want dat had Homefront zeker wel. Alleen de uitvoering was zeer matig.

  3.   
    Overload14's avatar

    Nog wel een vette illustratie 🙂 Ik heb de eerste homefront nooit gespeeld maar het doet me wel denken aan Freedom Fighters

  4.   
    Mango0's avatar

    Gruwelijk.

    hoe dan ook nog steeds geen spel voor mij denk ik xD

  5.   
    ShadyXL's avatar

    Ik vind de boxart wel vet en uniek. Homefront heeft zeker de potentie om een goede franchise te worden, dus ik kijk hier erg naar uit.