Dag tien Steam Summer Sale maakt o.a. Thief en Wolfenstein: The New Order goedkoper

Langzaam maar zeker begint de Steam Summer Sale alweer tegen zijn einde aan te lopen. De tiende dag van de sale is inmiddels dan ook al aangebroken en daarin zien we vanzelfsprekend weer een nieuwe reeks aanbiedingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Wolfenstein: The New Order voor 24,99 euro of Thief voor 14,99? Daarnaast zijn onder andere ook Football Manager 2014 (12,49 euro), Portal 2 (4,99 euro) en Goat Simulator (5,99 euro) de komende achtenveertig uur extra goedkoop aan te schaffen.

Geïnteresseerd in één van deze aanbiedingen? Neem dan een kijkje op Steam! Overweeg je een andere game met korting via Steam aan te schaffen? Dan kan je beter nog even wachten, de kans is namelijk aanwezig dat deze nog voorbij komt als daily deal of in de flash sale. In dat geval ontvangt de game extra korting en ben je nog wat goedkoper uit. Geduld is dus een schone zaak!

  1.   
    3333/3333's avatar

    Heb ik een fout geheugen of is Chivalry in prijs gestegen? Staat me iets van bij dat hij ooit €3,75 kostte toen er 75% korting was ipv 80.

  2.   
    thijsknvb's avatar

    fuck yeah ik ga Wolfenstein gelijk kopen !!!