De Sims 4 krijgt geen zwembaden

We voelden al nattigheid: EA laat vandaag weten dat De Sims 4 geen zwembaden zal bevatten. Hiermee wordt met een langlopende traditie gebroken.

EA-producent Ryan Vaughan laat door middel van een verklaring weten waarom we in de nieuwe Sims-game geen kopje onder kunnen gaan:

You can see we’ve made some key decisions to focus on new aspects of the game – things like our all new Sims, vibrant neighborhoods, and powerful creative tools – just a to name a few. And while we recognise that some of you will be disappointed that pools and toddlers won’t be available when The Sims 4 Base Game launches in September, you should know that we’re building an incredibly strong foundation that is capable of fulfilling every one of your desires in the years to come. The future of The Sims 4 is bright!
In plaats van een editor om je eigen zwembad te creëren, moeten spelers het in De Sims 4 doen met een zogenoemde ‘Fountain Tool’, waarmee de speler wellicht voor een wat meer esthetisch verantwoord waterballet kan zorgen. We voelen aan ons water dat de zwembaden wellicht voor een expansion bewaard worden. De Sims 4 verschijnt op 5 september voor de pc.

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    The Sims 4: Swimming fun DLC – adds:

    • 20 bathing suits.
    • 5 custom pools.
    • 3 Colors for your pools.
    • Over 100 different items for in the pool.

    Costs: $50,-
    Dit valt wel te verwachten van E.A.

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    @Alfa Warrior

    Wow als ze dat idd zouden flikken!
    Maar met het maken van een modificatie door de community kunnen we toch wel zwembaden verwachten?!

  3.   
    gatemaster64's avatar

    Alfa Warrior schreef, "The Sims 4: Swimming fun DLC – adds:

    • 20 bathing suits.
    • 5 custom pools.
    • 3 Colors for your pools.
    • Over 100 different items for in the pool.

    Costs: $50,-
    Dit valt wel te verwachten van E.A."

    dat zit er dan wel aan te komen ja!
    zwembaden er uit laten is namelijk nog al verdacht vind ik!
    maarja we zullen het deze zomer te weten komen

  4.   
    3333/3333's avatar

    Bijna elke uitgever maakt zich tegenwoordig schuldig aan uitmelkerij doormiddel van dlc. Zelfs bij Sniper Elite 3 kun je nu ineens extra wapens en skins vrijkopen, evenals de zogenaamde exclusieve ‘pre-order dlc’. Bedrog is dat.

  5.   
    Hitman047's avatar

    Hèhè. Er zitten ook geen (kleine) kinderen meer in de game en Create-a-style is weer weg. Daar werd met deel 3 destijds nog zwaar mee geadverteerd.

    Briljant. Basic features uit je game slopen en vervolgens als DLC aanbieden. (en er waarschijnlijk nog mee weg komen ook)

    Pre-orderen voor de exclusieve Create-a-Sim DLC zeker? 😆

  6.   
    PSPfreaky's avatar

    Alfa Warrior schreef, "The Sims 4: Swimming fun DLC – adds:

    • 20 bathing suits.
    • 5 custom pools.
    • 3 Colors for your pools.
    • Over 100 different items for in the pool.

    Costs: $50,-
    Dit valt wel te verwachten van E.A."

    Het zal vast wel in 1 van de meer dan 50 DLC’s zitten… “EA and Maxis Already Developing Over 50 Expansion Packs for The Sims 4”.

    Ik vind het echt jammer dat ze die DLC’s niet bij de standaard game proppen.

  7.   
    )GN(-Erik's avatar

    Dit komt zeker door dat je met codes de kleren en zo kon verwijderen in vorige versies van de Sims waardoor je personage naakt was en dus ook naakt kon zwemmen 😆

  8.   
    Thespecialist's avatar

    Wat een uitbuiters! gaan we zeker weer steeds dezelfde uitbreidingen krijgen als in de sims 2 en sims 3 alleen met een andere naam

  9.   
    Supermanneke's avatar

    ’t Is om het aantal doden in the Sims tegen te gaan.

  10.   
    Fabianb's avatar

    The Sims 4 Base Game

    TROLOL

    Dit is toch te erg..

  11.   
    Rijstekorrel's avatar

    Best wel jammer en dit zal vast terug komen via een dlc pas, en dan uitgebreid over water dingen gaan enzo.
    Dus effe lekker 30 euro ofzo voor expansion neer leggen dan.

  12.   
    Dannytjuh's avatar

    Ach, maakt niet uit! Ik download toch (bijna) alles van EA. De Sims 2 en 3 base games heb ik allebei gewoon gekocht, alle uitbreidingen haal ik mooi van Piratebay af. Ik wil niet betalen voor dingen die in de base game zouden moeten zitten zoals weer, huisdieren, vakanties en zo veel meer waar ik even niet op kan komen.
    Ik koop liever een game omdat het toch altijd een beetje rot voelt om het illegaal te downloaden (vooral indie games), maar met EA heb ik dat dus echt niet. Ik gun hun mijn geld niet. Geldhoeren. 😆

  13.   
    Overload14's avatar

    Dannytjuh schreef, "Ach, maakt niet uit! Ik download toch (bijna) alles van EA. De Sims 2 en 3 base games heb ik allebei gewoon gekocht, alle uitbreidingen haal ik mooi van Piratebay af. Ik wil niet betalen voor dingen die in de base game zouden moeten zitten zoals weer, huisdieren, vakanties en zo veel meer waar ik even niet op kan komen.
    Ik koop liever een game omdat het toch altijd een beetje rot voelt om het illegaal te downloaden (vooral indie games), maar met EA heb ik dat dus echt niet. Ik gun hun mijn geld niet. Geldhoeren. 😆 "

    Ja wat de EA met de sims doet vind ik eigenlijk schandalig. Ok er zijn dan een paar nieuwe dinge als emoties maar al die shit zoals je al zei van huisdieren en seizoenen enzovoort vind ik eigenlijk echt schandalig dat ze daar nog geld voor durven vragen.. Maja geldwolven bij EA e

  14.   
    Musicman88's avatar

    Zoals Dannytjuh het zegt. De basis game wil ik nog wel kopen, maar de rest gaat gewoon van internet af komen. Ik ga niet €500,- in totaal neerleggen voor alle uitbreidingen waar je meer dan 70% niet van gaat gebruiken.

  15.   
    KevinNaaldwijk's avatar

    EA houd haar reputatie weer hoog 8) Word dus een mass effect zonder guns. omdat die in de volgende uitberijding zijn geplant…