Forza Horizon 2 aangekondigd voor Xbox 360 en Xbox One

Dat hij er aan zou komen, was al vrij duidelijk: Forza Horizon 2. Toch brengt het zojuist aangekondigde Forza Horizon 2 een verrassing met zich mee. Want waar Forza 5 bij de launch van de Xbox One exclusief voor Microsofts nieuwste console verscheen, zal Forza Horizon 2 voor zowel Xbox 360 als Xbox One uitkomen. De game wordt onwikkeld door Forza Horizon-ontwikkelaar Playground Games in samenwerking met Turn10 en moet in de herfst van dit jaar verschijnen.

In Forza Horizon 2 zal gebruikgemaakt worden van de Drivatar-technologie uit Forza 5, waarbij de A.I. gebaseerd is op de racestijl van jouw vrienden. Horizon 2 speelt zich af in Zuid-Europa en moet volgens creative director Ralph Fulton een flinke lading diversiteit en fraaie landschappen bieden. Daarnaast wordt er voor het eerst in de geschiedenis van de franchise een weersysteem geïntroduceerd.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Best typisch dat Horizon 2 ook naar de Xbox 360 komt. Je zou denken dat Microsoft de 360-gamers toch wil pushen om een Xbox One te kopen!

  2.   
    R1chardTM's avatar

    Heb Forza Horizon best wat gespeeld als een snel spelletje tussendoor met vrienden. Dit zie ik ook wel op mijn Xbox One gebeuren met deeltje twee. 🙂

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Eindelijk word er een keer niet in amerika gerace maar in zuid europa waar je genoeg toffe wegen hebt.

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”Leon 2.0″ schreef, "Best typisch dat Horizon 2 ook naar de Xbox 360 komt. Je zou denken dat Microsoft de 360-gamers toch wil pushen om een Xbox One te kopen!"

    Dit was toen ter tijd bij Xbox Orginal en Xbox 360 wat veel negatieve reacties opheeft geleverd. Nu heeft Microsoft duidelijk gezegd de Xbox 360 nog een tijd te willen ondersteunen.

    Dan vindt ik het niet gek dat Microsoft nog altijd games uitbrengt op de Xbox 360. 🙄

    Ik juich dit soort zaken alleen maar toe, ik speel hoofdzakelijk alleen race games op de console. Nu hoef ik geen Xbox One te halen voor Forza Horizon 2. Hoe makkelijker wil je het hebben?

  5.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik heb alleen Forza Motorsport deel 3 en 4 gespeeld. Zal denk ik dit najaar wanneer ik me Xbox One haal Forza 5, Forza Horizon 1 en 2 ook spelen.